Reseptiyhteistyö Kinuskikissa
Biscoff-kakku on uskomattoman herkullinen vegaaninen vaihtoehto – ja enemmän! Se hurmaa kaikki vieraat ruokarajoitteista riippumatta. Erinomaisesti vaahtoutuva kasvivispi antaa täytteelle täydellisen rakenteen ja kuohkeuden. Keksilevite jäähdytetään yhdistämällä se ensin vaniljavalmisteeseen ja sekoittamalla sitten vaahdon joukkoon.
Pohja | |
---|---|
150 g | Lotus Biscoff -keksejä |
50 g | maidotonta margariinia |
Täyte | |
2 ½ dl | |
300 g | Lotus Biscoff -karamellisoitua keksilevitettä |
200 g | Valio Oddlygood® Bake & Dessert vanilla |
Pinnalle | |
100 g | Lotus Biscoff -karamellisoitua keksilevitettä |
¾ dl | |
1 tl | sokeria |
1 tl | vaniljasokeria |
100 g | Lotus Biscoff -keksejä |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.