Kirsikkatuorepuuro

Kirsikkatuorepuuro
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kirsikkatuorepuuro

Kirsikkatuorepuuro

Kirsikkainen tuorepuuro on herkullinen tapa aloittaa hyvä päivä. Tee tuorepuuro jääkaappiin jo edellisenä iltana, jolloin aamulla saat keskittyä vain nautiskeluun.

Valmistusaika

Työaika
10 min
tekeytyminen
4 h
Yhteensä
4 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
2 dl
1 prk (200 g)
3 dl
kaurahiutaleita
mansikoita
pekaanipähkinöitä
vaahterasiirappia

Ohje

  1. Mittaa marjakeitto, rahka ja kaurahiutaleet kulhoon. Peitä kulho kannella tai annostele kannellisiin annospurkkeihin.
  2. Anna tekeytyä kylmässä yön yli.
  3. Viimeistele tuoreilla mansikoilla, rouhitulla pekaanipähkinällä ja pienellä lorauksella siirappia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
158 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.