![Korvapuustipirtelö](https://cdn-wp.valio.fi/valio-fi/2023/04/40809-korvapuustipirtelo-800x533.jpeg)
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Oddlygood® Barista kaurajuomaa korvapuustiOddlygood® Barista löytyy kylmähyllystä myös herkullisen korvapuustin makuisena. Sillä teet kahvihetkestäsi hetkessä herkumman! Lisää kaurajuomaa…
- 4 dl vaniljajäätelöä
- 1 pieni korvapuusti esim. Pågen Giflar
Koristeluun
-
½ dl
Valio Keittiön kuohukermaa vaahdotettunaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl valmista kinuskikastiketta
- 25 g pähkinöitä rouhittuna
- 0 kg kanelia
- 2 pientä korvapuustia
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kulhoon kaurajuoma, jäätelö sekä yksi korvapuusti. Sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
- Kaada juoma laseihin. Koristele kermavaahdolla, kinuskikastikkeella, pähkinärouheella sekä kanelilla. Laita pieni korvapuusti pillin läpi ja upota lasiin. Tarjoile heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
194 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
19,2 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kanelia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.