Mustikkasangria

Mustikkasangria

Punaviinipohjainen sangria on suosittu tarjottava etenkin kesällä. Sangria valmistetaan usein kannuun, johon upotetaan myös sitrushedelmiä ja/tai marjoja ja mahdollisesti yrttejä. Tällä kertaa sangria tehdään mustikkaiseksi, joka luo syvän tumman sävyn juomaan. Jäiset mustikat tai mustikkamehujäät pitävät juoman kylmänä.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1
verigreippi
½ - 1 dl
pakastemustikoita
2 dl
5 dl
2 dl
punaviiniä
1 pullo (0,33 dl)
gin long drink juomaa eli "lonkeroa"

Ohje

  1. Pese verigreipit hyvin lämpimällä vedellä. Paloittele. Laita ne, pakastemustikat ja mustikkamehujääpalat kannuun.
  2. Lisää (kylmät) juomat kannuun.
  3. Tarjoa sangrian tapaan. Koristele annokset halutessasi mustikanvarvuilla.

Vinkki

Jos haluat tehdä juomasta alkoholipitoisuudeltaan miedompaa, käytä lonkeron sijaan greippilimonadia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
45 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
0 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
5 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)