Mustikkasangria

Mustikkasangria
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Mustikkasangria

Mustikkasangria

Punaviinipohjainen sangria on suosittu tarjottava etenkin kesällä. Sangria valmistetaan usein kannuun, johon upotetaan myös sitrushedelmiä ja/tai marjoja ja mahdollisesti yrttejä. Tällä kertaa sangria tehdään mustikkaiseksi, joka luo syvän tumman sävyn juomaan. Jäiset mustikat tai mustikkamehujäät pitävät juoman kylmänä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
1
verigreippi
½ - 1 dl
pakastemustikoita
2 dl
5 dl
2 dl
punaviiniä
1 pullo (0,33 dl)
gin long drink juomaa eli "lonkeroa"

Ohje

  1. Pese verigreipit hyvin lämpimällä vedellä. Paloittele. Laita ne, pakastemustikat ja mustikkamehujääpalat kannuun.
  2. Lisää (kylmät) juomat kannuun.
  3. Tarjoa sangrian tapaan. Koristele annokset halutessasi mustikanvarvuilla.
Vinkki

Vinkki

Jos haluat tehdä juomasta alkoholipitoisuudeltaan miedompaa, käytä lonkeron sijaan greippilimonadia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
45 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›