Punaviinipohjainen sangria on suosittu tarjottava etenkin kesällä. Sangria valmistetaan usein kannuun, johon upotetaan myös sitrushedelmiä ja/tai marjoja ja mahdollisesti yrttejä. Tällä kertaa sangria tehdään mustikkaiseksi, joka luo syvän tumman sävyn juomaan. Jäiset mustikat tai mustikkamehujäät pitävät juoman kylmänä.
1 | verigreippi |
½ - 1 dl | pakastemustikoita |
( 2 dl | |
5 dl | |
2 dl | punaviiniä |
1 pullo (0,33 dl) | gin long drink juomaa eli "lonkeroa" |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.