Siirry sisältöön
Mustikkasangria

Mustikkasangria

Punaviinipohjainen sangria on suosittu tarjottava etenkin kesällä. Sangria valmistetaan usein kannuun, johon upotetaan myös sitrushedelmiä ja/tai marjoja ja mahdollisesti yrttejä. Tällä kertaa sangria tehdään mustikkaiseksi, joka luo syvän tumman sävyn juomaan. Jäiset mustikat tai mustikkamehujäät pitävät juoman kylmänä.

Mustikkasangria

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Pese verigreipit hyvin lämpimällä vedellä. Paloittele. Laita ne, pakastemustikat ja mustikkamehujääpalat kannuun.
  2. Lisää (kylmät) juomat kannuun.
  3. Tarjoa sangrian tapaan. Koristele annokset halutessasi mustikanvarvuilla.

Vinkki

Jos haluat tehdä juomasta alkoholipitoisuudeltaan miedompaa, käytä lonkeron sijaan greippilimonadia.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 44 kcal
Proteiini 0,1 g
Hiilihydraatti 5,9 g
Rasva 0,1 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search