Punaviinipohjainen sangria on suosittu tarjottava etenkin kesällä. Sangria valmistetaan usein kannuun, johon upotetaan myös sitrushedelmiä ja/tai marjoja ja mahdollisesti yrttejä. Tällä kertaa sangria tehdään mustikkaiseksi, joka luo syvän tumman sävyn juomaan. Jäiset mustikat tai mustikkamehujäät pitävät juoman kylmänä.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
1 | verigreippi |
½ - 1 dl | pakastemustikoita |
2 dl | |
5 dl | |
2 dl | punaviiniä |
1 pullo (0,33 dl) | gin long drink juomaa eli "lonkeroa" |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.