
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® TomaattiaNyhtökaura® Tomaatti on maustettu tomaatilla, savupaprikalla ja persiljalla. Sen lempeän täyteläinen maku ja mehevä tekstuuri…
- 1 tl paprikajauhetta
- ½ tl cayennepippuria
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- 1 punasipuli
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 200 g nachos-chipsejä
- 350 g (3,5 dl) salsakastiketta
- 250 g cheddarjuustoraastetta
- 100 g (1 dl) jalapenoa
Tarjoiluun
- 0 kg guacamolea
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä uuni 200 asteeseen. Mausta Nyhtökaura paprikajauheella, cayennepippurilla ja mustapippurilla. Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi ja puolita kirsikkatomaatit.
- Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja levitä suurin osa nachoista pellille. Lisää nachojen päälle salsakastiketta, juustoraastetta, Nyhtökaura, sipulia, tomaattia ja jalapeñoja. Tee uusi kerros samalla tyylillä.
- Paista uunissa n. 10 – 15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja alkaa saada vähän väriä.
- Tarjoile nachopelti lämpöisenä guacamolen kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
112 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
3,2 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- guacamolea