Nyhtökaura nachopelti

Nyhtökaura nachopelti
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Nyhtökaura nachopelti

Nyhtökaura nachopelti

Texmex-ruokien kuningas nachopelti on napostelijan suosikki.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (240 g)
1 tl
paprikajauhetta
½ tl
cayennepippuria
1 tl
rouhittua mustapippuria
1
punasipuli
250 g
kirsikkatomaatteja
200 g
nachos-chipsejä
350 g
salsakastiketta
250 g
cheddarjuustoraastetta
100 g
jalapenoa

Tarjoiluun

guacamolea

Ohje

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Mausta Nyhtökaura paprikajauheella, cayennepippurilla ja mustapippurilla. Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi ja puolita kirsikkatomaatit.
  2. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja levitä suurin osa nachoista pellille. Lisää nachojen päälle salsakastiketta, juustoraastetta, Nyhtökaura, sipulia, tomaattia ja jalapeñoja. Tee uusi kerros samalla tyylillä.
  3. Paista uunissa n. 10 – 15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja alkaa saada vähän väriä.
  4. Tarjoile nachopelti lämpöisenä guacamolen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
177 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.