
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
2.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 tortillaa
-
2-3 rkl
Valio kermaviilidippiä RanchMaailma ei ole vielä valmis, mutta dippi on. Valio kermaviilidippi Ranch on aina valmiina rentoon…
-
2-3 rkl Valio crème fraîchea
Voit kokeilla myös -
- 2 pientä (à 40 g) keitettyä perunaa viipaleina
- ripaus suolaa
-
3
Valio Koskenlaskija® chipotle sulatejuustoviipalettaVahva vaikutus on taattu, kun Valio Koskenlaskija® kohtaa savustetun chilin! Mehevät ja herkulliset Valio Koskenlaskija®…
- 25 g chorizo-makkaraa ohuina, viipaleina
Jaa resepti
Ohje
- Voitele tortillat kermaviilidipillä.
- Levitä ohuita perunaviipaleita tortillan toiselle puoliskolle. Mausta kevyesti suolalla.
- Nosta päälle juustoviipaleet (1 ½ viipaletta per tortilla) ja chorizoviipaleet.
- Taita tortillan reunat vastakkain. Taita vielä kahtia ja painele kevyesti.
- Paahda grillin ritiätasolla. Haluetssasi voit myös kuumentaa ne öljytyllä grilliparilalla molemmin puolin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
200 kcal
Proteiini
9,5 g
Hiilihydraatti
18 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa