Paahdetut quesadillat

Paahdetut quesadillat
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Paahdetut quesadillat

Paahdetut quesadillat

Valmista ruokaisat, täytetyt tortillataskut evääksi retkelle, grillitarjoiluihin tai vaikka kesälounaaksi etätöiden lomaan. Grillin paahde kuumentaa chipotle sulatejuuston hetkessä herkullisen sulavaksi. Maukasta ja helppoa ruoanvalmistusta, kun raaka-aineet hoitavat maustamisen.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
2
tortillaa
2 - 3 rkl
Valio kermaviilidippiä Ranch

tai rklValio crème fraîchea
2 pientä (à 40 g)
keitettyä perunaa viipaleina
ripaus
suolaa
3
n. 25 g
chorizo-makkaraa ohuina viipaleina

Ohje

  1. Voitele tortillat kermaviilidipillä.
  2. Levitä ohuita perunaviipaleita tortillan toiselle puoliskolle. Mausta kevyesti suolalla.
  3. Nosta päälle juustoviipaleet (1 ½ viipaletta per tortilla) ja chorizoviipaleet.
  4. Taita tortillan reunat vastakkain. Taita vielä kahtia ja painele kevyesti.
  5. Paahda grillin ritiätasolla. Haluetssasi voit myös kuumentaa ne öljytyllä grilliparilalla molemmin puolin.
Vinkki

Vinkki

Voit paahtaa quesadillat myös uunin yläosassa 225 asteessa, n. 5 min. Kokeile valmistusta myös leivänpaahtimessa - litistä quesadillaa ja aseta se avoin puoli ylöspäin. Tarkista, että täytteet eivät tule tortillan ulkopuolelle.Ota mukaan retkelle: Pyöräytä tortillataskut kelmuun tai pakkaa ne tiiviiseen eväsrasiaan - laita väliin pala voi- tai leivinpaperia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
201 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.