Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö
Raparperiskonssit ovat helppotekoisia ja todella herkullisia leivonnaisia, jotka maistuvat sellaisinaan tai kermavaahdon ja hillon kera tarjoiltuna. Tästä taikinasta valmistuu kahdeksan isohkoa skonssia, joiden tyylikkäässä makumaailmassa hapokas raparperi ja lempeä vanilja yhdistyvät.
6 ½ dl | luomuvehnäjauhoja |
¾ dl | sokeria |
1 rkl | leivinjauhetta |
½ tl | suolaa |
100 g | |
2 ½ dl | |
1 tl vaniljatahnaa (tai 2 tl vaniljasokeria) | |
2 ½ dl | raparperia pieninä kuutioina |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.