Uuninachot

Uuninachot
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Uuninachot

Helpoista helpoimmat uuninachot syntyvät sopivasti oikaisten. Makua ja potkua nachoille antaa maustettu juustoraaste ja crème fraîche. Ei muuta kuin herkuttelemaan!

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 200 g
nachos-chipsejä
400 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
1 pussi (28 g)
taco mausteseosta
1 dl
vettä
380 g
papusalsaa , esim. Gogreen
1 pussi (150 g)
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Levitä nachot leivinpaperille uunipellille.
  2. Paista jauheliha paistinpannussa kauniin ruskeaksi. Lisää joukkoon mausteseos, vesi ja papusalsa. Anna kiehua, kunnes koostumus on patamainen.
  3. Lisää jauheliha-papukastike nachojen päällä, ripottele pinnalle juustoraaste.
  4. Paista uunissa 200 asteessa n. 5 min.
  5. Viimeistele crème fraîchella ja nauti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.