Paremmaksi kokiksi video videolta – Teemu Laurellin ruoanlaittovinkit

Ruoanlaiton tekniikat oppii hyvien neuvojen kautta ja kokeilemalla. Kokki Teemu Laurell videoi vinkkinsä teitä varten!

Käytä voita ruoanlaitossa ja leivonnassa

  • Voin kirkastaminen

    Kirkastettu voi toimii kovassa lämmössä paistamiseen. Kirkasta voi Teemu Laurellin vinkeillä!

  • Voin paahtaminen

    Paahtaminen tuo voista esiin pähkinäisen maun. Katso vinkit ja käytä paahdettua voita esimerkiksi leivontaan!

Vapauta maustamattoman jogurtin potentiaali ruoanlaitossa

  • Jogurtin maustaminen

    Näin maustamattomasta jogurtista syntyy upea kastike esimerkiksi kasvisten dippailuun!

  • Jogurtin valuttaminen

    Valutettu jogurtti toimii esimerkiksi tzatzikin pohjana. Näin valutat jogurtin kätevästi!

Valitse kerma käytön mukaan

  • Paras kerma kastikkeeseen

    Valio täyteläinen kuohukerma sopii erityisesti liemipohjaisten kastikkeiden valmistamiseen. Katso miksi!

Kokkaa oman makusi mukaan

  • Tuorejuuston maustaminen

    Taitava kokki käyttää maustamattomia tuotteita ruoanlaiton pohjana ja luo uusia makuja kekseliäästi. Katso vinkki ja kokeile!

Mausta kuin ravintolakokki

  • Kuivamausteiden paahtaminen

    Paahtamalla saat mausteista irti parhaat aromit. Katso, kuinka kauan on sopivasti.

  • Yrttien leikkaaminen

    Katso, miten yrtit kannattaa leikata, jotta maut ovat parhaimmillaan.

Käsittele kasviksia rakkaudella

  • Kasvisten ryöppäys

    Tavoitteena napakat ja pinnalta paahtuneet kasvikset grillissä? Ota ryöppäysvinkki käyttöön!

Ota ruokajuoman kanssa rennosti

  • Sangria

    Sangria on rento ja raikas ruokajuoma. Opettele kaava ja sovella mielesi mukaan!

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›