Mehut ja marjakeitot

Valion raikkaat mehut ja täyteläiset marjakeitot ilahduttavat valikoimallaan. Näissä tölkeissä on reilusti makua!

Luonnon raaka-aineet Suomesta ja maailmalta

Valio käyttää mehujen raaka-aineena luonnon omia antimia - marjoja, hedelmiä ja kasviksia. Valion hankintaperiaatteiden mukaisesti hyödynnämme kotimaisia raaka-aineita aina kun se on saatavuuden, laadun ja hinnan kannalta mahdollista.

Luonnon omien raaka-aineiden käyttö tarkoittaa sitä, että esimerkiksi marjojen ja hedelmien lajikkeet vaihtelevat jonkin verran. Näin myös mehujen ja marjakeittojen värissä saattaa olla vaihtelua - mutta aina tarkasti valvottu laatu ja herkullinen maku.

Mehut ja smoothiet

Valion mehut ovat hedelmien ja marjojen raikkautta juotavassa muodossa. Mehu on oiva tapa aloittaa päivä; jo yksi lasillinen esimerkiksi Valio Hedelmätarha® appelsiinitäysmehua kattaa reilusti päivittäisen C-vitamiinin saantisuosituksen. Mehu maistuu koululaisen välipalana, piristää palaverissa ja antaa nopeaa energiaa päivän kiireiden keskellä. Valion monipuolinen mehuvalikoima kattaa niin täysmehut, smoothiet kuin mehujuomatkin – suuremmissa tölkeissä ja pienemmissä tetroissa.

Täysmehut ovat täyteläisen hedelmäisiä. Kuljetuksen ajaksi täysmehun raaka-aine voidaan tiivistää haihduttamalla osa vedestä pois. Tiivisteestä valmistetaan täysmehua lisäämällä siihen haihdutettu määrä vettä. Mehujuomat säilyvät huoneenlämmössä ja ne on helppo ottaa mukaan treeneihin, retkelle, kerhoreppuun tai vaikka työsalkkuun. Smoothiessa marjat ja hedelmät on hienonnettu samettiseksi ja intensiivisen makuiseksi juomaksi.

Valio Gefilus® mehut tuovat energiaa ja makua arkeen

Nauti mehulasillisessa maailman tutkituinta maitohappobakteeria, Lactobacillus rhamnosus GG:tä sekä C- ja D-vitamiinia.

Löydä oma suosikkisi

Kokeile herkullisen hedelmäisiä ja marjaisia reseptejä

Mehut ja marjakeitot sopivat loistavasti raikkaisiin herkkuihin.

Marjakeitot

Trendit vaihtuvat mutta yksi pysyy: marjakeitto. Valion marjakeittojen valmistukseen käytetään kokonaisia marjoja, jotka takaavat tuotteiden aidon ja raikkaan maun. Marjakeiton voit nauttia sellaisenaan aina kun kaipaat marjaisen raikasta tuokiota. Kokeile myös esimerkiksi puuron, jogurtin tai rahkan seassa. Jos olet näiden herkkujen ystävä, olet samaa mieltä kuin suomalaiset makutestaajat: Valion marjakeitot ovat suomalaisten suosikkeja!

Mehutehdas keskellä kaupunkia

Valio tunnetaan maitotuotteistaan, mutta kuulumme myös Suomen suurimpiin mehujen ja marjakeittojen valmistajiin. Tiesitkö, että Valion mehut, glögit, marjakeitot ja smoothiet valmistetaan Helsingissä, Pitäjänmäen mehutehtaalla? 1960-luvulla tiloissa toimi oman aikansa suurin meijeri, joka muuttui mehutehtaaksi 1998.

Tutustu tehtaaseen

Valio HÖRPPY™ mehujuomat

Pienet kuplat saavat aikaan pirskahtelevan raikkaan kokonaisuuden, joka nimensä mukaisesti kutsuu hörppäämään lisää.

katso kaikki mehujuomat

Pillimehut

Kerhoon, ajomatkalle, patikkaretkelle, kenttäkeikalle ja moneen muuhun vauhdikkaaseen hetkeen sopii pillimehu. Se säilyy pitkään lämpimässä ja on helppo juoda siististi pillillä.

Katso kaikki maut

Muistatko vielä kaikkien janoisten sankarin?

Grandi mehut ovat sammuttaneet koko perheen janon jo vuosikymmeniä. Tutustu aikamme legendan tarinaan.

Muistele