Valio Gefilus®

Valio Gefilus® tuotteissa yhdistyvät erinomainen maku, kiinnostavat lisäarvot ja ainutlaatuinen LGG® maitohappobakteeri. Syksyllä 2022 tuoteperhe on uudistunut, ja löydätkin vanhat ja uudet suosikkisi uudesta, raikkaasta tuotepakkauksesta. Tutustu laajaan valikoimaan!

Elinvoiman maistaa

Arjessa voi olla erilaisia hyvinvointiin liittyviä haasteita. Kylmänä vuodenaikana vastustuskyky kaipaa tukea ja koko olemus virkistystä. Työelämä tai elämäntilanne voi olla kuormittavaa. Vatsan normaali toiminta ei sekään ole itsestäänselvyys. Silloin on hyvä muistaa, että hyvinvoinnin ylläpitämisessä ravinnolla, liikunnalla ja levolla on iso merkitys.

Valio Gefilus® on täynnä hyviä valintoja helppoon, nautinnolliseen hyvinvointiin*. Tuotteissa yhdistyvät erinomainen maku, kiinnostavat lisäarvot ja ainutlaatuinen LGG® maitohappobakteeri.

Starttaa aamusi Valio Gefilus® tehoshotilla, nauti lasi piimää aterian yhteydessä tai lasillinen mehua tai marjakeittoa välipalalla. Käy ulkoilemassa työpäivän päätteeksi. Muista levätä. Sen ei tarvitse olla monimutkaista!

Oletko kiinnostunut vastustuskyvyn vahvistamisesta, vatsan hyvinvoinnista tai virkistymisestä? Lue alta lisää.

*Kaikki Valio Gefilus® tuotteet sisältävät D-vitamiinia, joka edistää luontaisen puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Tue vatsasi hyvinvointia*

Kaipaako vatsasi hiukan huomiota? Näillä tuotteilla vatsan helliminen on helppoa ja herkullista. Uudistuneet Gefilus OLO jogurtit houkuttelevat hemmottelemaan vatsaa aamusta iltaan. Näiden maku on entistä maukkaampi ja suutuntuma ihanan täyteläinen! Entä oletko kokeillut kefiriä? Se on hieman kuin piimää mutta vain pirskahtelevampaa! *Valio Gefilus® OLO jogurtit, piimä, kefirit sekä samettiset juomat ja ananas-porkkanamehu sisältävät kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Mukana menossa myös maailman tutkituin LGG® maitohappobakteeri.

Vahvista vastustuskykyäsi*

Kaipaako vastustuskykysi pientä boostausta? Tässä runsas kattaus helppoon, nautinnolliseen hyvinvointiin täynnä vitamiinien voimaa sekä raikasta makua! Makusi mukaan jogurtti- tai hedelmäpohjaisena. *Tuotteet sisältävät mm. C- ja D-vitamiineja, jotka edistävät luontaisen puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Mukana menossa maailman tutkituin LGG® maitohappobakteeri.

Jogurttipohjaiset tuotteet

Starttaa päiväsi Valio Gefilus® tehoshotilla – se sisältää paljon hyvää pienessä pakkauksessa! Kun kaipaat virtaa päivään, on lempeä jogurttipohjainen smoothiejuoma täydellinen välipala.

Hedelmäpohjaiset tuotteet

Valio Gefilus® shotit ja smoothiet ovat täynnä makua, väriä ja vitamiineja. Kylmämehuhyllyssä kannattaa suunnistaa Valio Gefilus® tuotteiden kohdalle, kun haluat juomaltasi vähän enemmän. Mehuista löytyy raikkaita vaihtoehtoja joka makuun kiinnostavilla lisäarvoilla.

Virkisty*

Kun kaipaat virkistystä, nappaa kylmähyllystä mukaan nämä tuotteet. *Ne sisältävät mm. C- ja B12-vitamiineja, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Mansikka-vadelmakeitossa on lisäksi riboflaviinia (B2) ja monivitamiinimehussa foolihappoa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Mukana menossa maailman tutkituin LGG® maitohappobakteeri.

Huolehdi hyvinvoinnistasi* joka päivä

  1. Lacticaseibacillus rhamnosus GG eli LGG® on maailman tutkituin maitohappobakteeri. Sen tieteellinen nimi oli aiemmin Lactobacillus rhamnosus GG.
  2. LGG® maitohappobakteeri on erittäin kestävä. Se säilyy elävänä ruoansulatuskanavan läpi, nautitpa sen missä tuotteessa tahansa.
  3. Lacticaseibacillus rhamnosus GG kiinnittyy pehmeillä karvoillaan suoliston seinämiin ja pysyy niissä väliaikaisesti kiinni.
  4. *Kaikki Valio Gefilus® tuotteet sisältävät D-vitamiinia, joka edistää luontaisen puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa.
  5. Nauti Valio Gefilus® tuotteita osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Mikä ihmeen LGG®?

Valio Gefilus® tuotteiden sisältämä maitohappobakteeri Lacticaseibacillus rhamnosus GG on ainutlaatuinen. Siitä on enemmän tutkimustietoa kuin yhdestäkään muusta maitohappobakteerista ja sillä on ainutlaatuiset, pehmeät karvat, joilla se liittyy vahvaksi osaksi suolistosi bakteerijoukkoja.

Lue lisää

Sinua voisi kiinnostaa myös...

Vitamiinit ja kivennäisaineet
Koko perheen Valio Gefilus® tuotteet
Tuotteen takana
Valio Gefilus® Kefir – vähempisokerinen, Suomessa ainutlaatuinen välipala