Valio Gefilus®

Valio Gefilus® tuotteissa yhdistyy erinomainen maku, kiinnostavat lisäarvot ja ainutlaatuinen LGG® maitohappobakteeri. Löydä oma suosikkisi laajasta valikoimasta!

Vastustuskykyä smoothieimmillaan

Uudet, raikkaat Valio Gefilus® smoothiet ovat luonnostaan täynnä makua, väriä ja vitamiineja. Smoothiet ovat täysin kasvipohjaisia ja makeutensa ne saavat vain hedelmistä. Raikkaan hedelmäiset smoothiet sisältävät runsaasti C- ja D-vitamiineja, jotka edistävät luontaisen puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Kaikki Valio Gefilus® tuotteet sisältävät D-vitamiinia, maitotuotteet myös kalsiumia ja mehut C-vitamiinia. C- ja D-vitamiinit edistävät luontaisen puolustusjärjestelmän ja kalsium ruuansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Tuotteet sisältävät myös ainutlaatuista Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeria.

Huolehdi vastustuskyvystäsi* joka päivä

  1. Lactobacillus rhamnosus GG on maailman tutkituin maitohappobakteeri.
  2. Erittäin kestävä Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeri säilyy elävänä ruoansulatuskanavan läpi, nautitpa sen missä tuotteessa tahansa.
  3. Kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.
  4. C- ja D-vitamiini sekä kalsium imeytyvät suolistosta.
  5. *C- ja D-vitamiinit edistävät luontaisen puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa.
  6. Lactobacillus rhamnosus GG kiinnittyy pehmeillä karvoilla väliaikaisesti suoliston seinämiin ja pysyy niissä kiinni.

Osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Valio Gefilus® tehoshotit ja juotavat välipalat

Starttaa päiväsi Valio Gefilus® tehoshotilla – se sisältää paljon hyvää pienessä pakkauksessa! Valitse marjaisa mansikka-mustikka tai maidoton hedelmätehoshot. Kun kaipaat virtaa päivään, on lempeä jogurttipohjainen smoothiejuoma täydellinen välipala. Nauti vaikka matkalla harrastuksiin! Herkullisen hedelmäiset maut: mango ja mansikka-banaani.

Katso kaikki tuoteperheen juotavat välipalat

Valio Gefilus® mehut ja marjakeitot

Mehuhyllyssä kannattaa suunnistaa Valio Gefilus® tuotteiden kohdalle, kun haluat juomaltasi vähän enemmän. Herkullisen hedelmäisen maun lisäksi niissä on maailman tutkituinta Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeria sekä tuotteesta riippuen lisättyä sinkkiä, kuitua tai kalsiumia.

Katso kaikki Valio Gefilus® mehut

Valio Gefilus® piimät ja kefirit

Oletko kokeillut kefiriä? Se on hieman kuin piimää mutta vain pirskahtelevampaa! Maustamaton kefir sopii ruokajuomaksi, vadelmainen versio maistuu välipalana. Kefirin tapaan Valio Gefilus® piimä sisältää kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Valio Gefilus® piimän lempeä maku hellii myös makunystyröitä.

Katso kaikki Valio Gefilus® piimät ja kefirit

Mikä ihmeen LGG®?

Valio Gefilus® tuotteiden sisältämä maitohappobakteeri Lactobacillus rhamnosus GG on ainutlaatuinen. Siitä on enemmän tutkimustietoa kuin yhdestäkään muusta maitohappobakteerista ja sillä on ainutlaatuiset, pehmeät karvat, joilla se liittyy vahvaksi osaksi suolistosi bakteerijoukkoja.

Lue lisää