Siirry sisältöön

21.2.2022

Anna-Kaisa Auvinen Valion uudeksi yhteiskuntasuhdejohtajaksi

Anna-Kaisa Auvinen

Anna-Kaisa Auvinen on nimitetty Valion yhteiskuntasuhdejohtajaksi. Hän siirtyy Valiolle YK:n Global Compact -vastuullisuusorganisaation Suomen-pääsihteerin tehtävästä. Tehtävässään Anna-Kaisa vastaa Valion yhteiskuntasuhteiden johtamisesta ja kehittämisestä. Anna-Kaisa raportoi tehtävässään Teresa Laimiolle, joka vastaa Valion johtoryhmässä vastuullisuudesta ja sidosryhmäsuhteista.

Anna-Kaisa on työskennellyt aiemmin muun muassa Suomen Tekstiili ja Muoti ry:n sekä Ympäristöyritysten liiton toimitusjohtajana ja yritysvastuuasiantuntijana Elinkeinoelämän keskusliitossa. Koulutukseltaan Anna-Kaisa on juristi. Hän aloitti työuransa eduskunnassa puhemiehen erityisavustajana.

”Ruoka-alan yritysten tehtävänä on täyttää kauppojen hyllyt, mutta vastuullamme on paljon muutakin. Kehitämme ratkaisuja yhteiskunnan isoihin haasteisiin, oli sitten kyse ilmastoviisaasta maanviljelystä, biokaasulla kulkevista rekoista tai pandemian aikaisen ruokahuollon toimivuudesta. Ratkaisujen aikaansaaminen vaatii aktiivista vuoropuhelua ja sidosryhmien kuulemista. Anna-Kaisa tuo Valiolle kokemusta niin järjestökentältä kuin politiikasta ja hallitsee eri aiheet kiertotaloudesta vastuullisiin hankintoihin”, Teresa Laimio taustoittaa.

”Valio on mielenkiintoinen ja laaja-alainen yritys, jonka merkitys Suomelle ja suomalaisille on suuri. Samalla Valio on myös merkittävä kansainvälinen toimija. Valion keskeinen rooli yhteiskunnassa tekee yhteiskuntasuhdetyöstä erityisen mielenkiintoista. Erityisesti nyt, kun maataloutta ravistelee vakava kustannuskriisi, on tärkeää, että varmistamme yhdessä kotimaisen ruoantuotannon elinvoimaisuuden ja maatilojen elinkeinon säilymisen. Tulen innolla mukaan Valion huipputiimiin”, Anna-Kaisa sanoo.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search