Siirry sisältöön

14.9.2021

DKSH Valion uudeksi jakelijakumppaniksi Kaakkois-Aasian markkinoille

Valio ja DKSH ovat tehneet jakelusopimuksen Valion teollisuusasiakkaille suunnatuista lisäarvojauheista Aasian markkinoilla. Uuden kumppanuuden avulla Valio tavoittelee kasvua lisäarvojauheisiin, jotka soveltuvat erinomaisesti lastenruokateollisuuteen sekä ikääntyvien ja urheilijoiden ravitsemukseen. Valio ja DKSH näkevät yhteistyössä paljon potentiaalia erilaisten vatsaystävällisten lisäarvo- ja hyvinvointituotteiden markkinassa.

Maitopohjaisten raaka-aineiden kysyntä kasvaa Aasiassa globaalin terveys- ja hyvinvointitrendin siivittämänä. Kuluttajia kiinnostavat terveelliset ja luonnolliset tuotteet, jotka tukevat hyvinvointia ja ovat ravitsemuksellisesti laadukkaita. Maitoproteiini on tutkitusti luonnon proteiinilähteistä ravitsemuksellisesti paras. Valio on tehnyt tieteellistä tutkimusta maidon ominaisuuksista jo yli 100 vuoden ajan.

Kaakkois-Aasiassa valtaosa väestöstä ei pysty nauttimaan maitotuotteita maidon sisältämän laktoosin vuoksi. Valio on aina ollut kiinnostunut ihmisten terveydestä ja hyvinvoinnista ja halunnut kehittää tieteeseen ja tutkimukseen perustuvia, hyvinvointia edistäviä tuotteita.

”Teollisuudelle räätälöidyt, laktoosittomat Valio Eila® tuotteet ovat esimerkki tutkimukseen ja edelläkävijyyteen perustuvasta tuotekehityksestämme.  Ainutlaatuisen teknologiamme ansiosta ne ovat vatsaystävällisiä ja niitä voivat huoletta nauttia myös sellaiset ihmiset, jotka eivät tavallisesti pysty käyttämään maitotuotteita. Autamme paikallisia elintarvikealan yrityksiä kehittämään omille asiakkailleen paikalliseen ravitsemukseen ja vatsan hyvinvointiin soveltuvia tuotteita, kuten proteiinipitoiset jogurtit tai vähäsokerinen suklaa, kertoo erikoismaitojauheiden kansainvälisestä myynnistä vastaava johtaja Timo Pajari Valiolta.

Maitopohjaisista tuotteista hyvinvointia läpi elämän

Oikea ravitsemus on hyvinvoinnin perusta kaikissa elämänvaiheissa. Elämän ensimetreillä tarvitsemme täysipainoista ja turvallista vauvan- ja lastenruokaa. Aikuisiässä saatamme tarvita proteiinipitoista ravintoa puolestaan tukemaan aktiivista elämää tai vähäkalorista auttamaan painonhallinnassa, ja ikääntyessämme maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa

”Valion erikoismaitojauheiden avulla voidaan tuoda lisää proteiinia vaikkapa urheilijan välipaloihin tai vähentää suklaan sokerimäärää maun ja laadun kärsimättä. Monipuolisten tuotteidemme ja huippuosaamisemme avulla autamme elintarvikealan yrityksiä tuomaan markkinoille täysin uudenlaisia tuotteita, jotka vastaavat ihmisten muuttuviin tarpeisiin”, Timo Pajari kuvailee.

Valio on suomalainen, 4 300 maitotilallisen omistama meijeri ja ruokatalo, joka on toiminut Kaakkois-Aasian markkinoilla jo vuosia. Valio on tunnettu erityisesti huippulaadukkaista, turvallisista ja puhtaista maitotuotteistaan. Puhtaan arktisen luonnon, tarkan laadunvarmistuksen, erittäin korkean hygienian, eläinten hyvinvoinnin ja vastuullisen maidontuotannon ansiosta Valion maito on maailman puhtaimpien joukossa.

”DKSH oli meille luonteva kumppanivalinta, sillä heillä on vahva jalansija Aasiassa ja pitkäaikaista osaamista elintarvike- ja juomasegmentissä. Heillä on myös kyky auttaa tuotteidemme avulla asiakkaitaan kehittämään esimerkiksi uudenlaisia tuotteita uusille kohderyhmille ja näin kasvattamaan markkinaosuuttaan uusissa segmenteissä. Yhteistyön ansiosta Valion erikoismaitojauheita on saatavilla nyt Thaimaassa, Filippiineillä, Malesiassa, Vietnamissa, Taiwanissa ja Singaporessa”, Timo Pajari sanoo.

”Olemme erittäin tyytyväisiä tuoreesta jakelusopimuksesta Valion kanssa useilla avainmarkkinoilla Kaakkois-Aasiassa ja Taiwanissa. Valio on markkinajohtaja Suomessa ja merkittävä toimija kansainvälisillä maitopohjaisten raaka-aineiden markkinoilla. Valion korkea laatu, puhdas suomalainen maito ja korkea teknologinen osaaminen sopivat erinomaisesti meidän tuotevalikoimaamme muun muassa makeis-, leipomo-, meijeri- ja valmisruoka-alalle. Tuotteet soveltuvat erittäin laajalle asiakaskunnallemme Aasiassa sillä ne ovat proteiinipitoisia ja maistuvia ja niissä on monia hyviä etuja. Odotamme innolla yhteistyötämme Valion kanssa”, kertoo Cesar Saez, DKSH:n Vice President Global Food & Beverage Ingredients.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon
Search