Siirry sisältöön

20.1.2021

Kesätyönhaku käy kuumana − Valio tarjoaa yhteensä noin 300 kesätyöpaikkaa eri puolella Suomea

Kesätyö

Ruokatalo Valio työllistää vuosittain noin 300 täysi-ikäistä kesätyöntekijää. Valion tehtaat ympäri Suomen ovat toimineet myös koronan aikaan tavalliseen tapaan, ja kauppojen hyllyjä on täytetty ahkerasti. Kesätyöntekijöitä haetaan nyt 12 paikkakunnalle.

”Haluamme korona-aikanakin tarjota nuorille mahdollisuuksia kesätöihin, ja iloksemme pystymme tarjoamaan kesätöitä tänä vuonna suunnilleen saman verran kuin aikaisempina vuosina”, kertoo Valiolla rekrytointien parissa työskentelevä Tiina Ahonen.

Valtaosa kesätöistä on tänäkin kesänä tuotannon ja logistiikan parissa Valion tehdaspaikkakunnilla. Töitä on tarjolla Oulussa, Haapavedellä, Lapinlahdella, Seinäjoella, Äänekoskella, Jyväskylässä, Suonenjoella, Joensuussa, Turengissa, Riihimäellä, Vantaalla ja Helsingissä.

”Kesätyöt opettavat nuorille uutta ja tuovat konkretiaa opintoihin. Meille pidempään Valiolla viihtyneille kesätyöntekijät taas tuovat uusia, tuoreita ajatuksia. Monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta. Itsekin tulin aikanaan kesätöihin Turengin tehtaalle, ja sille tielle olen jäänyt. Teemme paljon työtä tiimissä ja meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät. Tämän vuoksi meillä viihdytäänkin niin hyvin”, Ahonen jatkaa.

Tehtaiden ja varastojen lisäksi kesätöitä on myös pääkonttorilla Helsingissä kansainvälisen ja kotimaan myynnin tehtävissä sekä talous- ja henkilöstöhallinnossa.

Tutustu Valion tehdaspaikkakuntiin ja eri tuotantolaitoksiimme.

Tutustu vuoden 2021 kesätyömahdollisuuksiin Valion tuotantolaitoksilla ja varastoilla sekä pääkonttorilla.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search