Siirry sisältöön

23.10.2018

Maailman parhaat ruokainnovaatiot valittiin Pariisin SIAL-messuilla – kolme Valio-tuotetta finaalissa

SIAL

Kansainvälinen, ruoka-alan ammattilaisista koostuva tuomaristo valitsi kolme Valion tuotetta kisaamaan maailman parhaan ruokainnovaation palkinnosta SIAL-messuilla. Maitoproteiinista valmistetut Valio MiFU® suikaleet, laktoositon Valio Eila® suolaton voi ja kaurapohjaiset Valio Oddlygood® gurtit pääsivät SIAL Innovation Selection -kategoriaan eli kuluneen vuoden kiinnostavimpien ruokainnovaatioiden joukkoon. Tuotteet valittiin tuhansien hakijoiden joukosta kaikista maailman kolkista.

Valio on viime vuosina tuonut markkinoille useita ruokainnovaatiota, mukaan lukien maitoproteiinista tehdyt Valio MiFU® suikaleet ruoanlaittoon sekä kasviperäiset Valio Oddlygood® kauragurtit. Finaaliin pääsi myös yksi Valion perinteisistä kruununjalokivistä: laktoositon voi, jota esimerkiksi ranskalaiset leipomot tapaavat kutsua voin ”Rolls Royceksi”. Pariisin messuilla Valio esittelee näitä tuotteita kansainväliselle yleisölle.

Haluamme tarjota innovaatioiden avulla ihmisille parempaa hyvinvointia ja helppoja arjen ratkaisuja. Tuotteemme ovat luonnollisia ja terveellisiä vaihtoehtoja niin kuluttajille, ruokateollisuudelle kuin suurkeittiöille. Esimerkiksi suomalaisen maidon antibiootittomuus on maailmalla Valion kilpailuvaltti.

Valion tuotteet pääsivät hienosti finaaliin, mutta tällä kertaa varsinaiset palkintopaikat menivät muille. Katso palkitut tuotteet tästä. SIAL Paris, maailman suurimmat ruokainnovaatiomessut, järjestetään 21-25. lokakuuta Pariisissa.

Valio MiFU® maitoproteiinisuikaleet ruoanlaittoon

Valio MiFU® tuotteet ovat käyttövalmiita maitoproteiinituotteita lämpimään ruoanlaittoon. Mifua on saatavilla kolmessa eri muodossa: jauhiksena, suikaleena ja rakeena. Tutustu tarkemmin eri tuotteisiin ja katso ideoita niiden käyttöön täältä.

Laktoositon Valio Eila® suolaton voi, 25 kg

Laktoositon Valio Eila® voi on täysin luonnollinen tuote: erinomainen maku ilman lisäaineita. Se valmistetaan aina suomalaisesta kermasta, joka on korkealaatuista ja tuoretta. Leipomoalan ammattilaiset arvostavat Valio voin muovailtavuutta, koostumusta ja mahtavaa makua. Valion voinvalmistuksen perinteet ovat yli satavuotiset, ja kaiken Valion voin valmistavat Seinäjoen meijerin ammattilaiset.

Valio Oddlygood® kauragurtit

Valio Oddlygood® gurtit ovat lusikoitavia välipaloja, jotka valmistetaan 100 prosenttisesti suomalaisesta kaurasta. Ne ovat saatavilla useissa suosituissa mauissa ja eri kokoisina pakkauksina. Gurteissa yhdistyvät täyteläinen koostumus ja pehmeät, herkulliset maut. Tuotteet ovat täysin kasvipohjaisia.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search