Siirry sisältöön
Valio MiFU® - Uudista tutut ruokasi

Brändi
Mifu logo

Valio MiFU® – Uudista tutut ruokasi

Valio MiFU® tuotteet ovat käyttövalmiita ja lihattomia proteiinituotteita lämpimään ruoanlaittoon. Mifua on saatavilla eri muodoissa: jauhiksena, suikaleena ja rakeena.

Maista maukkaat MiFU® uutuudet

Tuoteperheen uusimmat tulokkaat sopivat täydellisesti arjen suosikkiruokiin. MiFU® suikaleiden uusin maku Tikka Masala vie hetkessä intialaisen keittiön rakastetuimman curryn makumaailmaan. Miedon tomaattinen Valio MiFU® jauhis bolognese sopii kaikkeen, mihin paistettu jauhelihakin. Mukavan mausteinen Valio MiFU® fajitas on loistava vaihtoehto kanasuikaleille tortillojen täytteenä.Arjen suosikit MiFU® jauhiksesta

Mitä siitä jauhiksesta tekisi? Aloita vaikka aina toimivista arkiruokasuosikeista: makaronilaatikosta, lasagnesta, wokista tai pastakastikkeesta. Jauhelihan tapaan käytettävä jauhis ilahduttaa myös texmex-maustettuna ja bolognesen makuisena!


Suosituimmat reseptit MiFU ruokarakeesta

Valio MiFU® ruokarakeita käytetään lämpimässä ruuanlaitossa samaan tapaan kuin jauhelihaa tai kanaa. Erityisen hyvin ne sopivat pannuruokiin, kuten munakkaisiin ja wokkeihin. Ravista pakettia, avaa kansi ja lisää MiFU® ruokarakeet pannulle ruskistumaan tai suoraan ruokaan!


Kokeile Valio MiFU® tuotteita ja valitse suosikkisi

Suomalaisesta maidosta valmistetut Valio MiFU® jauhis, MiFU® suikale ja MiFU® ruokarae sopivat monipuolisesti ruoanlaittoon. .


Search