Siirry sisältöön
Valio MiFU® - Uudista tutut ruokasi

Brändi
Mifu logo

Valio MiFU® – Uudista tutut ruokasi

Valio MiFU® tuotteet ovat käyttövalmiita ja lihattomia proteiinituotteita lämpimään ruoanlaittoon. Mifua on saatavilla eri muodoissa: jauhiksena, suikaleena ja rakeena.

Maista maukkaat MiFU® uutuudet

Tuoteperheen uusimmat tulokkaat sopivat täydellisesti arjen suosikkiruokiin. MiFU® suikaleiden uusin maku Tikka Masala vie hetkessä intialaisen keittiön rakastetuimman curryn makumaailmaan. Miedon tomaattinen Valio MiFU® jauhis bolognese sopii kaikkeen, mihin paistettu jauhelihakin. Mukavan mausteinen Valio MiFU® fajitas on loistava vaihtoehto kanasuikaleille tortillojen täytteenä.


Nopeat ja näppärät ohjeet MiFU® suikaleista

Monikäyttöiset Mifu suikaleet tuovat vaihtelua ruoanlaittoon ja sopivat mainiosti esimerkiksi pastaan, pannuruokiin ja tortillojen täytteeksi. Valmiiksi maustettuja suikaleita on moneen makuun. Mifu suikaleet eivät tarvitse kauaa aikaa pannulla. Kokeile ja löydä uusi suosikkireseptisi!


Arjen suosikit MiFU® jauhiksesta

Mitä siitä jauhiksesta tekisi? Aloita vaikka aina toimivista arkiruokasuosikeista: makaronilaatikosta, lasagnesta, wokista tai pastakastikkeesta. Jauhelihan tapaan käytettävä jauhis ilahduttaa myös texmex-maustettuna ja bolognesen makuisena!


Suosituimmat reseptit MiFU ruokarakeesta

Valio MiFU® ruokarakeita käytetään lämpimässä ruuanlaitossa samaan tapaan kuin jauhelihaa tai kanaa. Erityisen hyvin ne sopivat pannuruokiin, kuten munakkaisiin ja wokkeihin. Ravista pakettia, avaa kansi ja lisää MiFU® ruokarakeet pannulle ruskistumaan tai suoraan ruokaan!


Kokeile Valio MiFU® tuotteita ja valitse suosikkisi

Suomalaisesta maidosta valmistetut Valio MiFU® jauhis, MiFU® suikale ja MiFU® ruokarae sopivat monipuolisesti ruoanlaittoon. .


Search