Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Mifu bolognese-kastike

Maukas vegebolognese haudutetaan kasviksista ja Mifusta. Tomaattinen klassikkokastike maistuu kaikille.

Mifu bolognese-kastike
Mifu bolognese-kastike

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 porkkana
  • 1 varsisellerin varsi
  • 1 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
  • 1 pkt (250 g)
    Valio MiFU® jauhista Bolognese
    Valio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Bolognese on miedosti maustettu ja…
    Valio MiFU® e250 g jauhis Bolognese laktoositon
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl sokeria
  • 1 tl timjamia
  • 1 tl basilikaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Lisäksi


Ohje

  1. Hienonna sipulit, raasta porkkana ja pilko sellerinvarsi. Kuullota pannulla öljyssä.
  2. Lisää pannulle Mifu ja jatka paistamista hetki.
  3. Lisää tomaattimurska ja huuhtele tölkki vedellä (1 dl). Lisää vesi ja mausteet pannulle. Hauduta n. 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 105 kcal
Proteiini 11,1 g
Hiilihydraatti 4,6 g
Rasva 4,4 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
  • nauhapastaa
  • Oddlygood® Italian Style raastetta
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search