
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 porkkana
- 1 varsisellerin varsi
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® jauhista BologneseValio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Bolognese on miedosti maustettu ja…
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 tl suolaa
- ½ tl sokeria
- 1 tl timjamia
- 1 tl basilikaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Lisäksi
- 0 kg nauhapastaa
-
0 kg
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipulit, raasta porkkana ja pilko sellerinvarsi. Kuullota pannulla Oivariini rasvassa hetki.
- Lisää pannulle Mifu ja jatka paistamista hetki.
- Lisää tomaattimurska ja huuhtele tölkki vedellä (1 dl). Lisää vesi ja mausteet pannulle. Hauduta n. 10 min.
- Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
103 kcal
Proteiini
11,1 g
Hiilihydraatti
4,6 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- nauhapastaa
- Valio Mustaleima™ raastetta