Siirry sisältöön
Ruokavinkit

Usein kysyttyä Mifusta

Usein kysyttyä Mifusta

Mistä Mifu on tehty?

Valio MiFU® tuotteet ovat käyttövalmiita ja lihattomia proteiinituotteita lämpimään ruoanlaittoon. Mifua on saatavilla eri muodoissa: vegepihvinä, jauhiksena, suikaleena ja rakeena. Valio MiFU® jauhis ja suikaleet on valmistettu kotimaisesta maidosta ja maitoproteiinista. Lisäksi mukana on mausteita, kuten suolaa. Katso tarkemmat tuotetiedot › Ruokarakeet on valmistettu kotimaisesta maidosta. Ruokarakeiden mukana on kastike, joka sisältää rypisöljyä ja mausteita, kuten suolaa ja yrttejä. Katso tarkemmat tuotetiedot › Valio MiFU® vegepihvit ovat täysin kasviperäisiä, ja niitä voit käyttää kuten jauhelihapihviä. Katso tarkemmat tuotetiedot.

Kenelle Mifu tuotteet on tarkoitettu?

Kenelle tahansa, joka kaipaa vaihtelua tuttuihin ruokiin! Maito- ja kasviproteiini takaa, että ruoasta tulee myös vatsa täyteen. Uuden kokeilemisen pitää olla mielestämme helppoa. Siksi kaikki Valio MiFU® tuotteet voi lisätä ruokaan sellaisenaan eikä niiden pannulla ruskistamiseenkaan mene kuin muutama minuutti.

Missä Mifu valmistetaan?

Valio MiFU® suikaleet, jauhis ja vegepihvit valmistetaan Valion meijerissä Vantaalla, ruokarakeet Seinäjoen meijerissä.

Mistä Mifu löytyy kaupasta?

Tuotteiden sijoittelussa on kauppakohtaisia eroja. Ruokarakeet löytyvät yleensä ruoanvalmistusjuustojen hyllystä. Suikaleet ja jauhiksen löydät samasta hyllystä kuin lihajalosteet. Osa kaupoista on koonnut kaikki kasvisruokailijoille sopivat vaihtoehtoiset proteiinin lähteet ja lämpimän ruoanlaiton raaka-aineet omaan hyllyyn.

Mifu korma

Search