Peltimakaronilaatikko

Peltimakaronilaatikko
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Peltimakaronilaatikko

Peltimakaronilaatikko

Tapellaanko teillä, kuka saa eniten makaronilaatikon rapeaa kuorta? Pelitimakaronilaatikko on vastaus ongelmaan. Laakealla pellillä paistettuna makaronilaatikkoon saa enemmän rapeaa paistopintaa ja mukavana lisäyllätyksenä laatikko valmistuu nopeammin.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
20 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
sarvimakaronia
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® jauhista

tai 400 gnaudan jauhelihaa
1 rkl
1
iso sipuli
½ tl
suolaa
½ tl
pippurisekoitusta
2
kananmunaa
5 dl

KOKEILE LISÄKSI

½ - 1 prk (à 250 g)

Ohje

  1. Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada lävikköön. Huuhtele juoksevalla vedellä.
  2. Ruskista jauhis Oivariini rasvassa. Lisää hienonnettu sipuli. Paista kunnes sipuli pehmiää. Lisää mausteet.
  3. Yhdistä valutetut makaronit ja jauhisseos, kaada leivinpaperille uunipellille.
  4. Sekoita munat ja maito. Kaada pellille.
  5. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 20 min.
  6. Tarjoa peltimakaronilaatikko salaatin ja ketsupin kanssa.
Vinkki

Vinkki

Valuta makaronilaatikon pinnalle Valio Koskenlaskija® Ruokaa. Näin saat erityisen maukkaan ja mehevän makaronilaatikon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
161 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›