Tapellaanko teillä, kuka saa eniten makaronilaatikon rapeaa kuorta? Pelitimakaronilaatikko on vastaus ongelmaan. Laakealla pellillä paistettuna makaronilaatikkoon saa enemmän rapeaa paistopintaa ja mukavana lisäyllätyksenä laatikko valmistuu nopeammin.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
400 g | sarvimakaronia |
1 pkt (250 g) | Valio MiFU® jauhista tai 400 gnaudan jauhelihaa |
1 rkl | |
1 | iso sipuli |
½ tl | suolaa |
½ tl | pippurisekoitusta |
2 | kananmunaa |
5 dl | |
KOKEILE LISÄKSI | |
---|---|
½ - 1 prk (à 250 g) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.