Tapellaanko teillä, kuka saa eniten makaronilaatikon rapeaa kuorta? Pelitimakaronilaatikko on vastaus ongelmaan. Laakealla pellillä paistettuna makaronilaatikkoon saa enemmän rapeaa paistopintaa ja mukavana lisäyllätyksenä laatikko valmistuu nopeammin.
400 g | sarvimakaronia |
1 pkt (250 g) | Valio MiFU® jauhista tai 400 gnaudan jauhelihaa |
1 rkl | |
1 | iso sipuli |
½ tl | suolaa |
½ tl | pippurisekoitusta |
2 | kananmunaa |
5 dl | |
KOKEILE LISÄKSI | |
---|---|
½ - 1 prk (à 250 g) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.