Mifu-pastavuoka

Mifu-pastavuoka

Pastavuoat ovat arjen pelastajia, sillä samalla vaivalla syntyy isompi satsi koko perheelle maistuvaa ruokaa.

50 min
keskitaso
141 kcal / 100g
1
8

Ainekset8 annosta

8 annosta
500 g
pennepastaa
1
iso sipuli
3
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 rkl
1
punainen paprika
2 tlk (à 400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
ripaus
sokeria
2 rasiaa (à 250 g)
2 prk (à 2,5 dl)
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsäksi.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuutioi paprika. Kuullota Oivariini rasvassa korkeareunaisessa paistinpannussa tai kasarissa.
  3. Lisää tomaattimurska ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen muutama min.
  4. Lisää Mifu ja ruokakerma. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.
  5. Kaada valutettu pasta ja Mifukastike voideltuun uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Sekoita kevyesti.
  6. Ripottele päälle juustoraaste.
  7. Paista pastavuokaa uunin keskiosassa 225 asteessa n. 20 min, kunnes kauniin ruskea.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
214 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›