Mifu-pastavuoka

Mifu-pastavuoka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mifu-pastavuoka

Mifu-pastavuoka

Pastavuoat ovat arjen pelastajia, sillä samalla vaivalla syntyy isompi satsi koko perheelle maistuvaa ruokaa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
20 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
500 g
pennepastaa
1
iso sipuli
3
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 rkl
1
punainen paprika
2 tlk (à 400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
ripaus
sokeria
2 rasiaa (à 250 g)
2 prk (à 2,5 dl)
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsäksi.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuutioi paprika. Kuullota Oivariini rasvassa korkeareunaisessa paistinpannussa tai kasarissa.
  3. Lisää tomaattimurska ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen muutama min.
  4. Lisää Mifu ja ruokakerma. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.
  5. Kaada valutettu pasta ja Mifukastike voideltuun uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Sekoita kevyesti.
  6. Ripottele päälle juustoraaste.
  7. Paista pastavuokaa uunin keskiosassa 225 asteessa n. 20 min, kunnes kauniin ruskea.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
147 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›