Mifu-pastavuoka

Mifu-pastavuoka

50 min
keskitaso
141 kcal / 100g
10
8

Pastavuoat ovat arjen pelastajia, sillä samalla vaivalla syntyy isompi satsi koko perheelle maistuvaa ruokaa.

Ainekset

8 annosta
500 g
pennepastaa
1
iso sipuli
3
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 rkl
1
punainen paprika
2 tlk (à 400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
ripaus
sokeria
2 rasiaa (à 250 g)
2 prk (à 2,5 dl)
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsäksi.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuutioi paprika. Kuullota Oivariini rasvassa korkeareunaisessa paistinpannussa tai kasarissa.
  3. Lisää tomaattimurska ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen muutama min.
  4. Lisää Mifu ja ruokakerma. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.
  5. Kaada valutettu pasta ja Mifukastike voideltuun uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Sekoita kevyesti.
  6. Ripottele päälle juustoraaste.
  7. Paista pastavuokaa uunin keskiosassa 225 asteessa n. 20 min, kunnes kauniin ruskea.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
5 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
214 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)