Vegaaninen uunipasta

Vegaaninen uunipasta

Arkisen pastan saa tuntumaan juhlavammalta kun sen kuorruttaa uunissa. Mikäli siitakesieniä ei ole kaupassa saatavilla, voit käyttää vegaanisessa uunipastassa ruskeita herkkusieniä, kantarelleja tai suppilovahveroita.

Ainekset2 annosta

2 annosta
250 g
kierrepastaa
100 g
siitakesieniä
1 pieni
sipuli
2 - 3
valkosipulin kynttä
50 g
babypinaattia
1 prk (400 g)
tomaattipastakastiketta
½ pussia (à 150 g)

Kuullottamiseen

oliiviöljyä

Ohje

  1. Esikeitä pastaa suolalla maustetussa vedessä, kunnes vielä hiukan raakaa.
  2. Viipaloi sienet, sipuli ja valkosipulin kynnet. Kuullota pannulla öljyssä.
  3. Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa, ripottele päälle raaste.
  4. Kuorruta uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 15 - 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
160 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
82 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›