Vegaaninen uunipasta

Vegaaninen uunipasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen uunipasta

Vegaaninen uunipasta

Arkisen pastan saa tuntumaan juhlavammalta kun sen kuorruttaa uunissa. Mikäli siitakesieniä ei ole kaupassa saatavilla, voit käyttää vegaanisessa uunipastassa ruskeita herkkusieniä, kantarelleja tai suppilovahveroita.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
250 g
kierrepastaa
100 g
siitakesieniä
1 pieni
sipuli
2 - 3
valkosipulin kynttä
50 g
babypinaattia
1 prk (400 g)
tomaattipastakastiketta
½ pussia (à 150 g)

Kuullottamiseen

oliiviöljyä

Ohje

  1. Esikeitä pastaa suolalla maustetussa vedessä, kunnes vielä hiukan raakaa.
  2. Viipaloi sienet, sipuli ja valkosipulin kynnet. Kuullota pannulla öljyssä.
  3. Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa, ripottele päälle raaste.
  4. Kuorruta uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 15 - 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
160 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.