Siirry sisältöön
Vegaaninen uunipasta

Vegaaninen uunipasta

Arkisen pastan saa tuntumaan juhlavammalta kun sen kuorruttaa uunissa. Mikäli siitakesieniä ei ole kaupassa saatavilla, voit käyttää vegaanisessa uunipastassa ruskeita herkkusieniä, kantarelleja tai suppilovahveroita.

Vegaaninen uunipasta

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 250 g kierrepastaa
  • 100 g siitakesieniä
  • 1 pieni sipuli
  • 2-3  valkosipulin kynttä
  • 50 g babypinaattia
  • 1 prk (400 g) tomaattipastakastiketta
  • ½ pussia (à 150 g)
    Valio Oddlygood® Veggie raastetta
    Valio Oddlygood® Veggie raaste on järisyttävän herkullinen kasvipohjainen vaihtoehto pizzan päälle, toasteihin, keittoihin ja kastikkeisiin.…
    Oddlygood® e150 g grated

Kuullottamiseen

  • 0 kg oliiviöljyä

Ohje

  1. Esikeitä pastaa suolalla maustetussa vedessä, kunnes vielä hiukan raakaa.
  2. Viipaloi sienet, sipuli ja valkosipulin kynnet. Kuullota pannulla öljyssä.
  3. Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa, ripottele päälle raaste.
  4. Kuorruta uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 15 - 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 151 kcal
Proteiini 3,6 g
Hiilihydraatti 22,1 g
Rasva 4,8 g
Tyydyttynyt rasva 1,3 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • oliiviöljyä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search