Lihapulla-pastavuoka

Lihapulla-pastavuoka

30 min
helppo
187 kcal / 100g
12
12

Lihapullapastavuoka on loistava koko perheen arkiruoka. Voit käyttää vuokaan valmiita lihapullia, jolloin valmistaminen on todella helppoa tai tehdä lihapullat itse.

Ainekset

4 annosta
500 g
pastaa
1 iso
sipuli
2
valkosipulin kynttä
3 (n. 200 g)
kypsää tomaattia
1 rkl
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
2 dl
ruukku
tuoretta basilikaa
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
400 g
lihapullia
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Valuta.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi tomaatit. Kuullota pannulla Oivariini rasvassa. Lisää tomaattimurska ja ruokakerma. Anna kiehua muutama min. Mausta hienonnetulla basilikalla, suolalla ja pippurilla.
  3. Sekoita vuoassa pasta, lihapullat, tomaattikastike ja 2/3 juustoraasteesta. Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.
  4. Gratinoi uunin yläosassa 225 asteessa n. 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
187 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
8 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
81 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)