Lihapulla-pastavuoka

Lihapulla-pastavuoka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Lihapulla-pastavuoka

Lihapulla-pastavuoka

Lihapullapastavuoka on loistava koko perheen arkiruoka. Voit käyttää vuokaan valmiita lihapullia, jolloin valmistaminen on todella helppoa tai tehdä lihapullat itse.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
15 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

88 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
pastaa
1 iso
sipuli
2
valkosipulin kynttä
3 (n. 200 g)
kypsää tomaattia
1 rkl
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
2 dl
ruukku
tuoretta basilikaa
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
400 g
lihapullia
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Valuta.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi tomaatit. Kuullota pannulla Oivariini rasvassa. Lisää tomaattimurska ja ruokakerma. Anna kiehua muutama min. Mausta hienonnetulla basilikalla, suolalla ja pippurilla.
  3. Sekoita vuoassa pasta, lihapullat, tomaattikastike ja 2/3 juustoraasteesta. Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.
  4. Gratinoi uunin yläosassa 225 asteessa n. 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
187 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›