
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 240 g makaronia
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- 1 tl pippurisekoitusta
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 1 kananmuna
-
5 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 1 iso tomaatti tai kirsikkatomaatteja
Jaa resepti
Ohje
- Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada lävikköön.
- Ruskista jauheliha rasvassa pannulla. Mausta.
- Kaada makaronit ja jauheliha laakeaan uunivuokaan (n. 22 x 30 cm).
- Leikkaa sulatejuusto pieniksi kuutioiksi. Sekoita ne tasaisesti uunivuokaan. Vatkaa muna ja maito kulhossa. Kaada vuokaan.
- Kuutioi tomaatti tai halkaise kirsikkatomaatit. Lisää ne laatikon pinnalle.
- Paista makaronilaatikkoa uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa 50 min.
- Tarjoa halutessasi ketsupin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
153 kcal
Proteiini
10,7 g
Hiilihydraatti
11,4 g
Rasva
6,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa