
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.78
tähteä viidestä
23 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g spagettia
- 400 g jauhelihaa
- 1 sipuli hienonnettuna
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- ¼ tl suolaa
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- 2½ dl vettä
- ½ lihaliemikuutio
-
2 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 1 kananmuna
- 50-75 g (3-4 viipaletta) amerikanpekonia
Jaa resepti
Ohje
- Laita katkaistu spagetti kypsymään suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Tarkista keittoaika pakkauksesta.
- Ruskista jauheliha ja sipuli pannulla. Mausta. Lisää Koskenlaskija, vesi ja murennettu liemikuutio. Kuumenna hetki sekoitellen.
- Kaada kypsä, valutettu spagetti uunivuokaan. Yhdistä joukkoon jauhelihaseos.
- Sekoita maito ja kananmuna. Valuta spagetti-jauhelihaseokselle. Levitä päälle pekoniviipaleet paloina.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 25 min.
- Tarjoa ketsupin ja raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
185 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
11,6 g
Rasva
11,3 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa