
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 440 g täysjyväpastaa esim. fusilli
- 2 sipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pkt (400 g) vähärasvaista naudan jauhelihaa
- ½ tl suolaa
- ½ tl jauhettua maustepippuria
-
7 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 2 kananmunaa
-
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä 7 min. Valuta.
- Kuullota hienonnetut sipulit pannulla Oivariini rasvassa. Lisää jauheliha, ruskista. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Yhdistä pasta ja jauhelihaseos.
- Sekoita maito ja munat keskenään.
- Kaada puolet pasta-jauhelihaseoksesta uunivuokaan (tilavuus n. 2 l). Murenna seoksen päälle puolet AURA juustosta. Lisää loput pasta-jauhelihaseoksesta ja murenna loppu AURA juusto laatikon pinnalle.
- Kaada munamaito tasaisesti vuokaan.
- Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 40 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
158 kcal
Proteiini
9,7 g
Hiilihydraatti
15,8 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa