AURA kasvispastavuoka

AURA kasvispastavuoka

AURA juustolla maustettu kasvispastavuoka on mehevä ja herkullinen arkiruoka.

40 min
keskitaso
136 kcal / 100g
13
7

Ainekset6 annosta

6 annosta
500 g
täysjyväpastaa , esim. fusilli
1
sipuli
3
valkosipulin kynttä
2 rkl
1
punainen paprika
1 pieni (300 g)
kesäkurpitsa
1 pieni (300 g)
munakoiso
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
2 tlk (à 400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 pala (170 g)
½ pussia (à 150 g)

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsäksi.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne korkeareunaisessa pannussa Oivariini rasvassa.
  3. Poista paprikasta siemenkota, paloittele paprika kuutioiksi (1 x 1 cm). Kuutioi myös kesäkurpitsa ja munakoiso. Lisää kasviskuutiot pannuun ja paista kunnes, munakoiso on pehmeää. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Lisää tomaattimurska. Anna kiehua hiljalleen muutama min.
  5. Kaada kypsä pasta ja tomaatti-kasviskastike voideltuun uunivuokaan. Murenna joukkoon AURA. Sekoita kevyesti.
  6. Ripottele päälle juustoraaste.
  7. Gratinoi pastavuoka uunin yläosassa 225 asteessa n. 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
5 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
66 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)