AURA kasvispastavuoka

AURA kasvispastavuoka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

AURA kasvispastavuoka

AURA kasvispastavuoka

AURA juustolla maustettu kasvispastavuoka on mehevä ja herkullinen arkiruoka.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
20 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1010 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
500 g
täysjyväpastaa , esim. fusilli
1
sipuli
3
valkosipulin kynttä
2 rkl
1
punainen paprika
1 pieni (300 g)
kesäkurpitsa
1 pieni (300 g)
munakoiso
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
2 tlk (à 400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 pala (170 g)
½ pussia (à 150 g)

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsäksi.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne korkeareunaisessa pannussa Oivariini rasvassa.
  3. Poista paprikasta siemenkota, paloittele paprika kuutioiksi (1 x 1 cm). Kuutioi myös kesäkurpitsa ja munakoiso. Lisää kasviskuutiot pannuun ja paista kunnes, munakoiso on pehmeää. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Lisää tomaattimurska. Anna kiehua hiljalleen muutama min.
  5. Kaada kypsä pasta ja tomaatti-kasviskastike voideltuun uunivuokaan. Murenna joukkoon AURA. Sekoita kevyesti.
  6. Ripottele päälle juustoraaste.
  7. Gratinoi pastavuoka uunin yläosassa 225 asteessa n. 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›