Nopea makaronivuoka

Nopea makaronivuoka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Nopea makaronivuoka

Nopea makaronivuoka

Makaronilaatikko on monien herkkuruokaa. Sen valmistaminen arkena on kuitenkin aikaa vievää. Tällä ohjeella valmistat herkullisen ja hiukan erilaisen makaronivuoan nopeammin.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (180 g)
pekonia
½ pieni
kukkakaali
pieni
parsakaali
500 g
makaronia
3 dl
pastan keitinvettä
1 (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar

tai 1 pktValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton

Ohje

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita pekoniviipaleet suureen uunivuokaan. Paahda uunin yläosassa n. 8 min.
  2. Kiehauta suuressa kattilassa vettä, mausta suolalla. Poista kukka- ja parsakaalista kova kanta. Leikkaa kukinnot isoiksi lohkoiksi. Lisää kiehuvaan veteen makaroni ja kaalit.
  3. Keitä kannen alla, kunnes makaroni on lähes kypsää.
  4. Ota pekonit pois uunista ja hienonna veitsellä.
  5. Valuta makaronit ja kaalit, ota keitinvettä talteen n. 3 dl. Kaada makaronit ja kaalit uunivuokaan, jossa paahdoit pekonit. Vuokaa ei tarvitse pestä välillä. Soseuta kaaleja tarvittaessa hiukan.
  6. Lisää hienonnettu pekoni, Koskenlaskija ja hiukan keitinvettä. Sekoita.
  7. Gratinoi uunin yläosassa vielä n. 8 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
189 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›