
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ pieni kukkakaali
- 1 pkt (180 g) pekonia
- 1 pieni parsakaali
- 500 g makaronia
- 3 dl pastan keitinvettä
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
-
1 pkt (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
Voit kokeilla myös -
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita pekoniviipaleet suureen uunivuokaan. Paahda uunin yläosassa n. 8 min.
- Kiehauta suuressa kattilassa vettä, mausta suolalla. Poista kukka- ja parsakaalista kova kanta. Leikkaa kukinnot isoiksi lohkoiksi. Lisää kiehuvaan veteen makaroni ja kaalit.
- Keitä kannen alla, kunnes makaroni on lähes kypsää.
- Ota pekonit pois uunista ja hienonna veitsellä.
- Valuta makaronit ja kaalit, ota keitinvettä talteen n. 3 dl. Kaada makaronit ja kaalit uunivuokaan, jossa paahdoit pekonit. Vuokaa ei tarvitse pestä välillä. Soseuta kaaleja tarvittaessa hiukan.
- Lisää hienonnettu pekoni, Koskenlaskija ja hiukan keitinvettä. Sekoita.
- Gratinoi uunin yläosassa vielä n. 8 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
190 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
18,5 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa