
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400-500 g kukkakaalia
- 200 g parsakaalia
- 1¼ dl paprikaa
- ¼ tl suolaa
- ½ tl pippurisekoitusta
Gratiinikastike
-
2 dl
Valio Eila® paksumpi ruokakermaaValio paksumpi ruokakerma on maultaan täyteläisempää ja rakenteeltaan tavanomaista paksumpaa ruokakermaa. Se sopii erinomaisesti kastikkeisiin,…
-
3 dl (150 g)
Valio Kappeli® juustoa raastettunaPehmeän samettinen ja miedosti hapan Valio Kappeli® tuotiin Suomen markkinoille vuonna 2012. Siihen asti sen…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kaalit pienemmiksi paloiksi. Esikypsennä kaaleja vähässä, suolalla maustetussa vedessä palojen koosta riippuen n. 3 min. Valuta. Kaada uunivuokaan.
- Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Lisää uunivuokaan.
- Mausta suolalla ja pippurisekoituksella. Sekoita hyvin, että mausteet ovat tasaisesti.
- Kuumenna kerma kattilassa. Lisää joukkoon raastettu juusto. Kuumenna ja sekoita kunnes juusto sulaa.
- Kaada gratiinikastike vuokaan.
- Kypsennä uunin keskiosassa 225 asteessa 25 - 35 min tai kunnes kaalit ovat sopivan kypsiä.
- Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkeruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
106 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
7,9 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa