
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
7 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (80 g) ilmakuivattua kinkkua
- 1 dl kuorellisia manteleita
- 1 (200 g) parsakaali
- 300 g pennepastaa
-
½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- ½ rasiaa (à 250 g) kirsikkatomaatteja
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Levitä ilmakuivatut kinkkuviipaleet ja mantelit leivinpaperille uunipellille. Paahda uunin keski-/yläosassa n. 8 min tai kunnes kinkut ovat rapeita.
- Laita pastavesi kiehumaan.
- Pese parsakaali ja irrottele kukinnot. Viipaloi varsi.
- Keitä pasta pakkausohjeen mukaan, lisää parsakaali kypsennyksen puolivälissä. Jatka keittämistä kunnes pasta on al dente. Kaada keitinvesi pastasta, ota sitä n. 1 dl talteen.
- Sekoita pastaan AURA, murustellut ilmakuivatut kinkut, kokonaiset, kuorelliset mantelit ja puolitetut kirsikkatomaatit. Mehevöitä tilkkasella keitinvettä. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
167 kcal
Proteiini
7,2 g
Hiilihydraatti
20,2 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
2,8 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa