Parsakaali-parmankinkkupasta

Parsakaali-parmankinkkupasta

25 min
keskitaso
240 kcal / 100g
9
4

Parsakaalilla ja parmankinkulla höystetty pasta on todellista herkkua, joka syntyy vähistä aineksista nopeasti.

Ainekset

4 annosta
1 pkt (80 g)
ilmakuivattua kinkkua
1 dl
kuorellisia manteleita
1 (200 g)
parsakaali
8 dl (300 g)
pennepastaa
½ pussia (à 150 g)
½ rasiaa (à 250 g)
kirsikkatomaatteja

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Levitä ilmakuivatut kinkkuviipaleet ja mantelit leivinpaperille uunipellille. Paahda uunin keski-/yläosassa n. 8 min tai kunnes kinkut ovat rapeita.
  2. Laita pastavesi kiehumaan.
  3. Pese parsakaali ja irrottele kukinnot. Viipaloi varsi.
  4. Keitä pasta pakkausohjeen mukaan, lisää parsakaali kypsennyksen puolivälissä. Jatka keittämistä kunnes pasta on al dente. Kaada keitinvesi pastasta, ota sitä n. 1 dl talteen.
  5. Sekoita pastaan AURA, murustellut ilmakuivatut kinkut, kokonaiset, kuorelliset mantelit ja puolitetut kirsikkatomaatit. Mehevöitä tilkkasella keitinvettä. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
8 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
90 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (4)

Nimetön11.8.2014 kello 20:24
Aivan taivaallista!
Nimetön12.6.2013 kello 16:14
Tosi hyvää :)
Nimetön30.5.2013 kello 17:47
Tekoaika on aivan väärä! Mutta mantelit olivat todella suussasulavia. Samoin parmankinkku. Totta kai se oli hyvää vaikka en pidäkään parsakaalista.