Parsakaali-parmankinkkupasta

Parsakaali-parmankinkkupasta
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Parsakaali-parmankinkkupasta

Parsakaali-parmankinkkupasta

Parsakaalilla ja parmankinkulla höystetty pasta on todellista herkkua, joka syntyy vähistä aineksista nopeasti.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (80 g)
ilmakuivattua kinkkua
1 dl
kuorellisia manteleita
1 (200 g)
parsakaali
8 dl (300 g)
pennepastaa
½ pussia (à 150 g)
½ rasiaa (à 250 g)
kirsikkatomaatteja

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Levitä ilmakuivatut kinkkuviipaleet ja mantelit leivinpaperille uunipellille. Paahda uunin keski-/yläosassa n. 8 min tai kunnes kinkut ovat rapeita.
  2. Laita pastavesi kiehumaan.
  3. Pese parsakaali ja irrottele kukinnot. Viipaloi varsi.
  4. Keitä pasta pakkausohjeen mukaan, lisää parsakaali kypsennyksen puolivälissä. Jatka keittämistä kunnes pasta on al dente. Kaada keitinvesi pastasta, ota sitä n. 1 dl talteen.
  5. Sekoita pastaan AURA, murustellut ilmakuivatut kinkut, kokonaiset, kuorelliset mantelit ja puolitetut kirsikkatomaatit. Mehevöitä tilkkasella keitinvettä. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›