Parsakaali-parmankinkkupasta

Parsakaali-parmankinkkupasta
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Parsakaali-parmankinkkupasta

Parsakaali-parmankinkkupasta

Parsakaalipasta syntyy nopeasti vain muutamasta raaka-aineesta. Ilmakuivattu kinkku tuo kivaa rapeutta ja suolaisuutta ruokaan.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
88 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (80 g)
ilmakuivattua kinkkua
1 dl
kuorellisia manteleita
1 (200 g)
parsakaali
8 dl (300 g)
pennepastaa
½ pussia (à 150 g)
½ rasiaa (à 250 g)
kirsikkatomaatteja

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Levitä ilmakuivatut kinkkuviipaleet ja mantelit leivinpaperille uunipellille. Paahda uunin keski-/yläosassa n. 8 min tai kunnes kinkut ovat rapeita.
  2. Laita pastavesi kiehumaan.
  3. Pese parsakaali ja irrottele kukinnot. Viipaloi varsi.
  4. Keitä pasta pakkausohjeen mukaan, lisää parsakaali kypsennyksen puolivälissä. Jatka keittämistä kunnes pasta on al dente. Kaada keitinvesi pastasta, ota sitä n. 1 dl talteen.
  5. Sekoita pastaan AURA, murustellut ilmakuivatut kinkut, kokonaiset, kuorelliset mantelit ja puolitetut kirsikkatomaatit. Mehevöitä tilkkasella keitinvettä. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.