Vihreä pasta

Vihreä pasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vihreä pasta

Vihreä pasta

Pasta primavera eli vihreä pasta on täynnä kesäkauden parhaita tuoreita kasviksia.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 nippu (250 g)
tuoretta, vihreää parsaa
½ (n. 150 g)
parsakaalia
320 g
pastaa
2
valkosipulin kynttä
3 rkl
50 g
lehtipinaattia
1 prk (160 g)
mustapippuria myllystä
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kuori parsat nupun alta tyveen. Napsauta poikki puumaiset kantaosat. Leikkaa n. 4 cm:n pituisiksi paloiksi.
  2. Leikkaa parsakaalin kukinnot irti. Kuori ja viipaloi varsi.
  3. Kiehauta vettä isossa kattilassa. Mausta suolalla.
  4. Keitä parsoja ja parsakaalia n. 4 min, kunnes ne ovat al dente. Nosta kasvikset kattilasta reikäkauhalla ja laita sivuun odottamaan. Laita pasta kattilaan kiehumaan kasvisten keitinveteen.
  5. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuumenna Oivariini paistinpannussa. Lisää valkosipulit, paloiteltu parsa, parsakaali ja pinaatti. Paista muutama min.
  6. Lisää valutettu salaattijuusto. Rouhaise päälle pippuria.
  7. Sekoita joukkoon valutettu pasta. Viimeistele tuoreelle, hienonnetulla basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
194 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›