Vihreä pasta

Vihreä pasta

25 min
keskitaso
194 kcal / 100g
1
0

Pasta primavera eli vihreä pasta on täynnä kesäkauden parhaita tuoreita kasviksia.

Ainekset

4 annosta
1 nippu (250 g)
tuoretta, vihreää parsaa
½ (n. 150 g)
parsakaalia
320 g
pastaa
2
valkosipulin kynttä
3 rkl
50 g
lehtipinaattia
1 prk (160 g)
mustapippuria myllystä
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kuori parsat nupun alta tyveen. Napsauta poikki puumaiset kantaosat. Leikkaa n. 4 cm:n pituisiksi paloiksi.
  2. Leikkaa parsakaalin kukinnot irti. Kuori ja viipaloi varsi.
  3. Kiehauta vettä isossa kattilassa. Mausta suolalla.
  4. Keitä parsoja ja parsakaalia n. 4 min, kunnes ne ovat al dente. Nosta kasvikset kattilasta reikäkauhalla ja laita sivuun odottamaan. Laita pasta kattilaan kiehumaan kasvisten keitinveteen.
  5. Kuori ja hienonna valkosipuli. (Jos käytät valkosipulinmakuista salaattijuustoa, jätä tuore valkosipuli pois.) Kuumenna Oivariini paistinpannussa. Lisää valkosipulit, paloiteltu parsa, parsakaali ja pinaatti. Paista muutama min.
  6. Lisää valutettu salaattijuusto. Rouhaise päälle pippuria.
  7. Sekoita joukkoon valutettu pasta. Viimeistele tuoreelle, hienonnetulla basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
194 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
7 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
73 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)