Kotikokin keittokirja: näin toimii Valio MiFU®

Kategoriat:

Käyttövalmiit ja proteiinipitoiset Valio MiFU® tuotteet on tehty, jotta uuden kokeilu keittiössä olisi hauskaa ja helppoa. Kotimaisesta maidosta ja maitoproteiinista valmistettua Mifua on saatavilla kolmessa eri muodossa: jauhiksena, suikaleena ja rakeena. Voit käyttää niitä resepteissä samalla tavalla kuin lihaa ja kanaa.

Valio MiFU® jauhis: Käytä kuten jauhelihaa

Moni haaveilee jauhelihakierteen katkaisemisesta, mutta millä korvata tuo keittiön mainio moniottelija? Vaikka uudella Valio MiFU® jauhiksella! Tuotetta testanneiden mukaan se on muun muassa maistuvaa, täyttävää ja niin lapsille kuin aikuisille sopivaa.

Miedosti maustettu, maidosta ja maitoproteiinista tehty jauhis on helppo ottaa resepteihin tavallisen jauhelihan tilalle. 250 gramman jauhispaketti vastaa noin 400 grammaa jauhelihaa resepteissä.

Kuten muutkin Mifu tuotteet, jauhis voidaan lisätä ruokaan sellaisenaan. Parhaimmillaan se on kuitenkin pannulla pikaisesti ruskistettuna. Herkullisen ruskea paistopinta syntyy hetkessä. Käytä jauhista kastikkeissa, laatikkoruoissa ja -vuoissa sekä pizzoissa ja tortilloissa.

Valio MiFU® suikaleet: Käytä kuten kanasuikaleita

Valio MiFU® suikaleet hurmaavat helppokäyttöisyydellään. Rapea kullankeltainen paistopinta syntyy jo kahdessa minuutissa, joten valmis ruoka on pöydässä alta aikayksikön. Ja koska suikaleet ovat valmiiksi maustettuja, ei aikaa kulu myöskään maustekaapin penkomiseen tai marinointiin. Helppoa ja nopeaa!

Kokeile suikaleita ruokiin, joissa tavallisesti käyttäisit broilerin- tai possunfileesuikaleita. Erityisen hyvin suikaleet sopivat tortillojen täytteeksi, pastoihin, kastikkeisiin ja patoihin.

Valio MiFU® ruokarae: Käytä kuin tofua tai papuja

Ruokarae on se tuote, josta Mifun tarina alkoi. Maukkaat maitoproteiinipallerot on pakattu maustekastikkeen kanssa 330 gramman rasiaan, jonka löydät kaupassa yleensä samasta hyllystä ruoanvalmistusjuustojen kanssa.

Moni tuntee myös Mifu ruokarakeen, joka muistuttaa ulkonäöltään raejuustoa. Ruokarakeissa on kuitenkin mehevämpi purutuntuma ja toisin kuin raejuusto, ne kestävät paistoa ja kuumennusta. Ruokarakeet on pakattu rasiaan maukkaan, rypsiöljypohjaisen maustekastikkeen kanssa. Parhaiten ne sopivat pannuruokiin, munakkaisiin ja wokkeihin.

Käyttö on helppoa: ravista pakettia, avaa kansi ja lisää Mifu ruokarakeet pannulle ruskistumaan tai suoraan ruokaan. Hetkinen, miksi ravistus? Yksinkertaisesti siksi, että siten maustekastike sekoittuu tasaisesti kaikkiin rakeisiin eikä jää purkin pohjalle, etenkin jos et käytä koko purkkia kerralla.

Mifu on mainio proteiininlähde

Valio MiFU® tuotteet tehdään kotimaisesta maidosta. Siksi ne sisältävät runsaasti kalsiumia, B12-vitamiinia ja aminohappokoostumukseltaan erinomaista maitoproteiinia. Suikaleissa ja jauhiksessa sitä on 24 grammaa sadasta ja ruokarakeessa 14 grammaa sadasta. Lue lisää maitoproteiinin eduista täältä. Kaikki Mifu tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia, soijattomia, kananmunattomia ja hiivattomia.