Mifu gulassi

Mifu gulassi
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Mifu gulassi

Mifu gulassi

Gulassi on perinteisesti runsaasti paprikaa ja lihaa sisältävä pataruoka. Nyt tämä unkarilainen ruokalaji mifunoidaan kasvisruoaksi. Tämä Mifu gulassi sisältää myös perunaa. Tarjoa paprikahöystö maalaisleivän kanssa, niin saat leipäpalalalla pyyhittyä viimeisetkin rippeet lautaselta.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Valmistusajat yhteensä
30 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
1010 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
punaista paprikaa
200 g
tomaatteja
200 g
sipulia
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
paprikajauhetta
½ tl
kuminaa
2 rkl
tomaattipyreetä
½
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
n. 4 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
300 g
perunoita
1 pkt (250 g)
1 prk (120 g)

Paistamiseen

Tarjoiluun

maalaisleipää / gluteenitonta leipää

Ohje

  1. Paloittele paprikat ja tomaatit. Hienonna sipulit ja valkosipulit.
  2. Kuumenna Oivariini, paprikajauhe ja kumina kattilassa. Lisää tomaattipyree, tomaatit ja sipulit. Paista muutama min.
  3. Lisää paprikat ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoittele 5 min.
  4. Lisää vesi ja liemikuutio (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus). Kuumenna ja keitä 15 min. Kuori ja paloittele sillä aikaa perunat noppakuution kokoisiksi paloiksi.
  5. Lisää perunakuutiot ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä, n. 20 min.
  6. Ruskista Mifu suikaleet Oivariini rasvassa paistinpannulla ja lisää joukkoon.
  7. Anna Mifu gulassin kiehua 5 - 10 min.
  8. Tarjoa smetanan kanssa ja nauti leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
83 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.