Koskenlaskija grillipaprikat

Koskenlaskija grillipaprikat
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Koskenlaskija grillipaprikat

Koskenlaskija grillipaprikat

Juustolla täytetyt vihreät grillipaprikat ovat hauskaa pikkusyötävää grillailun lomassa. Espanjan tapaspöydistä tunnetuksi tullut herkku saa ihanan paahteisen maun grillissä .

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
pieniä grillipaprikoita , Pimiento De Padrón
½ -1 palaa
1 ½ rkl
oliiviöljyä
½ tl
sormisuolaa

Ohje

  1. Huuhtele grillipaprikat ja leikkaa kylkiin viillot pienellä veitsellä.
  2. Pilko sulateluusto kuutioiksi tai ohuiksi tikuiksi ja työnnä paprikoiden sisään.
  3. Laita täytetyt paprikat uunivuokaan tai foliovuokaan. Paista grillissä kunnes paprikat saavat väriä ja juusto alkaa sulaa. Pirskottele pintaan oliiviöljyä ja sormisuolaa. Nauti heti lämpiminä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
208 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
2,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.