Voitaikinacalzonet

Voitaikinacalzonet
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Voitaikinacalzonet

Voitaikinacalzonet

Calzone on alunperin italialainen ruokalaji, jossa pizzan reunat käännetään vastakkain puolikuun muotoon. Tällä ohjeella calzonet valmistuvat voitaikinasta.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
20 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 kpl

5 kpl
5 (500 g)
voitaikinalevyä
300
broilerin rintafileetä
2
eriväristä paprikaa
1 (100 g)
purjo
2 - 3 rkl
2 rkl
soijakastiketta
2
valkosipulin kynttä
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
rakuunaa
½ tl
mustapippuria myllystä
1 pussi (150 g)

Voiteluun

kananmunaa

Pinnalle

seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa broileri ja kasvikset suikaleiksi. Ruskista broilerisuikaleet voissa pannulla. Lisää pannulle kasvikset ja paista, kunnes ne hiukan pehmenevät. Lisää mausteet ja hauduta.
  2. Kauli voitaikinalevyt ohuemmiksi. Jaa niille jäähtynyt täyte. Ripottele päälle juustoraaste. Nipistele reunat kiinni puolikuun muotoon. Voitele ja pistele leivonnaiset. Ripottele päälle seesaminsiemeniä.
  3. Paista n. 20 min, kunnes calzonet ovat kauniinruskeita. Tarjoa pikkuruokana salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›