Voitaikinacalzonet

Voitaikinacalzonet

50 min
keskitaso
258 kcal / 100g
0
0

Calzone on alunperin italialainen ruokalaji, jossa pizzan reunat käännetään vastakkain puolikuun muotoon. Tällä ohjeella calzonet valmistuvat voitaikinasta.

Ainekset

5 kpl
5 (500 g)
voitaikinalevyä
300
broilerin rintafileetä
2
eriväristä paprikaa
1 (100 g)
purjo
2 - 3 rkl
2 rkl
soijakastiketta
2
valkosipulin kynttä
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
rakuunaa
½ tl
mustapippuria myllystä
1 pussi (150 g)

Voiteluun

kananmunaa

Pinnalle

seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa broileri ja kasvikset suikaleiksi. Ruskista broilerisuikaleet voissa pannulla. Lisää pannulle kasvikset ja paista, kunnes ne hiukan pehmenevät. Lisää mausteet ja hauduta.
  2. Kauli voitaikinalevyt ohuemmiksi. Jaa niille jäähtynyt täyte. Ripottele päälle juustoraaste. Nipistele reunat kiinni puolikuun muotoon. Voitele ja pistele leivonnaiset. Ripottele päälle seesaminsiemeniä.
  3. Paista n. 20 min, kunnes calzonet ovat kauniinruskeita. Tarjoa pikkuruokana salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
19 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
156 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)