Siirry sisältöön
Slaavilainen Mifu pata

Slaavilainen Mifu pata

Punainen pataruoka maistuu niin arkena kuin viikonloppuna. Lieden lämmössä muhineet kasvikset täydentyvät Mifu suikaleilla ja täyteläisyyden tähän aikuisten makuun olevaan ruokaan tuovat AURA ja smetana. Nauti slaavilainen pata riisin tai polentan kanssa tai vaikka rouhean leivän kera.

Slaavilainen Mifu pata

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g punaista paprikaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • ½ tl kardemummaa
  • 2 tlk (à 400 g) kokonaisia kuorittuja tomaatteja
  • ½ dl vettä
  • 1 tl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 2 pkt (à 250 g)
    Valio MiFU® suikaleita Paprika-chili
    Valio MiFU® suikaleet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rapea kullankeltainen paistopinta syntyy paistinpannulla jo kahdessa minuutissa,…
    Valio MiFU® e250 g suikale Paprika-chili laktoositon
  • 1 pussi (150 g)
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e150 g murennettu sinihomejuusto
  • 1 prk (120 g)
    Valio smetanaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio smetana 120 g laktoositon
  • 50 g purjoa

Paistamiseen


Ohje

  1. Paloittele paprikat. Leikkaa kuoritut valkosipulit viipaleiksi.
  2. Kuumenna Oivariini rasvaa pinnoitetussa kattilassa. Lisää paprika, valkosipuli ja hieman vajaa ½ tl kardemummaa. Paista hetki.
  3. Lisää tomaattisäilykkeet ja lisää vesi purkkien kautta. Kuumenna kiehuvaksi. Paina kauhalla tai puulastalla tomaatit puoliksi. Mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla.
  4. Keitä kannen alla 15 min. Ruskista sillä aikaa Mifu suikaleet rasvassa paistinpannulla.
  5. Lisää AURA muru (jätä vähän koristeluun), smetana, hienonnettu purjo ja Mifu. Hauduta kannen alla 5 - 10 min.
  6. Ripottele päälle AURA murua. Tarjoa pataruoka keitetyn riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 114 kcal
Proteiini 7,5 g
Hiilihydraatti 3,8 g
Rasva 7,4 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search