Punainen pataruoka maistuu niin arkena kuin viikonloppuna. Lieden lämmössä muhineet kasvikset täydentyvät Mifu suikaleilla ja täyteläisyyden tähän aikuisten makuun olevaan ruokaan tuovat AURA ja smetana. Nauti slaavilainen pata riisin tai polentan kanssa tai vaikka rouhean leivän kera.
400 g | paprikaa |
2 | valkosipulin kynttä |
n. ½ tl | kardemummaa |
2 tlk (à 400 g) | kokonaisia kuorittuja tomaatteja |
½ dl | vettä |
1 tl | sokeria |
½ tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
2 pkt (à 250 g) | |
1 pussi (150 g) | |
1 prk (120 g) | |
50 g | purjoa |
Paistamiseen | |
---|---|
n. 2 rkl |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.