Mifu jauhiskastike

Mifu jauhiskastike

Ruskea jauhelihakastike muuntuu nyt mifunoimalla lihattomaksi. Arkiruoka, joka maistuu erityisen hyvin keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

20 min
helppo
96 kcal / 100g
5
1

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 ½ rkl
1
sipuli hienonnettuna
1 rkl
tomaattipyreetä
1 pkt (250 g)
2 rkl
vehnäjauhoja
4 ½ - 5
vettä
½
liemikuutiota
¼ tl
rouhittua mustapippuria
ripaus
jauhettua maustepippuria
½ dl
hienonnettua persiljaa

tai tlkuivattua persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna ½ rkl voita pannulla. Lisää hienonnettu sipuli ja tomaattipyree, kuullota. Lisää jauhis, kunnes se on ruskistunut. Siirrä seos lautaselle.
  2. Kuumenna loppu voi paistinpannulla. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne sekoitellen. Lisää jauhis-sipuliseos pannulle. Kaada päälle (kiehautettu) vesi ja sekoita, kunnes kastike kiehuu.
  3. Murenna päälle liemikuutio ja lisää pippurit.
  4. Viimeistele kastike halutessasi persiljalla.
  5. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
96 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
254 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›