Mifu jauhiskastike

Mifu jauhiskastike
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Mifu jauhiskastike

Mifu jauhiskastike

Ruskea jauhelihakastike muuntuu nyt mifunoimalla lihattomaksi. Arkiruoka, joka maistuu erityisen hyvin keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 ½ rkl
1
sipuli hienonnettuna
1 rkl
tomaattipyreetä
1 pkt (250 g)
2 rkl
vehnäjauhoja
4 ½ - 5
vettä
½
liemikuutiota
¼ tl
rouhittua mustapippuria
ripaus
jauhettua maustepippuria
½ dl
hienonnettua persiljaa

tai tlkuivattua persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna ½ rkl voita pannulla. Lisää hienonnettu sipuli ja tomaattipyree, kuullota. Lisää jauhis, kunnes se on ruskistunut. Siirrä seos lautaselle.
  2. Kuumenna loppu voi paistinpannulla. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne sekoitellen. Lisää jauhis-sipuliseos pannulle. Kaada päälle (kiehautettu) vesi ja sekoita, kunnes kastike kiehuu.
  3. Murenna päälle liemikuutio ja lisää pippurit.
  4. Viimeistele kastike halutessasi persiljalla.
  5. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
96 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›