Täytetyt naan-leivät

Täytetyt naan-leivät
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Täytetyt naan-leivät

Täytetyt naan-leivät

Naanleivän sisään kääräisty arkinen lounas on täynnä makua ja tuoreita kasviksia. Lähi-idän ja intian makuja yhdistelevä ruoka saa veden herumaan kielelle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4
naan-leipää
1 pkt (250 g)
1 rasia (200 g)
hummusta
100 g
lehtikaalia
2
tomaattia
2 dl
1 dl
tuoretta minttua
sormisuolaa

Ohje

  1. Lämmitä naan leivät uunissa tai mikrossa.
  2. Paista mifu ja paloiteltu lehtikaali pannulla Oivariini rasvassa.
  3. Levitä hummus naanleiville. Voit käyttää myös chilihummusta, mikäli haluat tulisemman lopputuloksen.
  4. Jaa Mifu-lehtikaaliseos leiville. Lisää muutama tomaattiviipale, jogurttia ja reilusti tuoretta minttua. Viimeistele sormisuolalla.
  5. Taita leipä kaksinkerroin ja nauti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.