Mifu pannupizza

Mifu pannupizza
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mifu pannupizza

Mifu pannupizza

Mehevä paksupohjainen pannupizza valmistuu käden käänteessä. Täytteiden italialainen makumaailma vie hetkessä herkulliselle makumatkalle saapasmaan sydämeen.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
30 min
kohotus
20 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta

Pizzapohja

2 ½ dl
vettä
1 tl
kuivahiivaa
4 dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa
½ dl
oliiviöljyä

Täytteet

1 rasia (250 g)
2 dl
tomaattimurskaa tai pizzakastiketta
1
valkosipulin kynsi
4
aurinkokuivattua tomaattia
1 pussi (150 g)
50 g
tuoretta oreganoa

Ohje

  1. Sekoita 42-asteiseen veteen kuivahiiva, jauhot ja suola. Lisää öljy ja sekoita tasaiseksi.
  2. Anna kohota liinan alla 20 min.
  3. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  4. Paista Mifu uuninkestävällä pannulla (ø 26 - 28 cm) rasvassa. Siirrä Mifu sivuun lautaselle. Kuori ja hienonna valkosipuli, viipaloi aurinkokuivatut tomaatit.
  5. Kaada taikina pannuun ja levitä reunoille sormin painellen.
  6. Täytä pizza kerrostelemalla ainekset ohjeen järjestyksessä. Paista uunin keskiosassa 30 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
200 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.