
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.7
tähteä viidestä
10 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pieni parsakaali
- ½ kesäkurpitsa
- 1 pieni sipuli
-
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® jauhista BologneseValio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Bolognese on miedosti maustettu ja…
- 1 dl keltaista pestoa, Mutti
- 200 g keitettyä riisiä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa parsakaalin kukinnot pieniksi nupuiksi, paloittele parsakaalin varsi ja kesäkurpitsa. Hienonna kuorittu sipuli.
- Paista kasviksia ja jauhista pannulla, kunnes kasvikset pehmenevät ja jauhis ruskistuu. Mausta suolalla.
- Lisää joukkoon pesto (voit käyttää myös punaista tai vihreää pestoa, annostele peston vahvuuden mukaan) ja riisi. Paista muutama minuutti, jotta riisi kuumenee.
- Nauti heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
115 kcal
Proteiini
10,6 g
Hiilihydraatti
7,1 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa