Mifu arkirisotto

Mifu arkirisotto
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mifu arkirisotto

Mifu arkirisotto

Yhdessä pannussa valmistuvat arkiruoat ovat yleensä paitsi nopeita ja helppoja, myös tiskaajan unelmia. Runsaasti kasviksia sisältävä arkirisotto maustetaan keltaisella pestolla ja siihen voi hyvin käyttä edellisen päivän ylijääneen riisin.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
88 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pieni
parsakaali
½
kesäkurpitsa
1 pieni
sipuli
1 pkt (250 g)
1 dl
keltaista pestoa , Mutti
2 ½ dl ( 200 g)
keitettyä riisiä
2 rkl
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Leikkaa parsakaalin kukinnot pieniksi nupuiksi, paloittele parsakaalin varsi ja kesäkurpitsa. Hienonna kuorittu sipuli.
  2. Paista kasviksia ja jauhista pannulla, kunnes kasvikset pehmenevät ja jauhis ruskistuu. Mausta suolalla.
  3. Lisää joukkoon pesto (voit käyttää myös punaista tai vihreää pestoa, annostele peston vahvuuden mukaan) ja riisi. Paista muutama minuutti, jotta riisi kuumenee.
  4. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.