Paistetut Mifu perunat

Paistetut Mifu perunat

Jäikö edelliseltä aterialta keitettyjä perunoita? Valmista niistä seuraava ateria: paistinperunoista saa hyvän ja täyttävän kotiruoan lisäämällä joukkoon Mifu suikaleita. Kylkiäisiksi voi tarjota salaattia tai nauttia ne makkaraperunoiden tapaan sinapin ja ketsupin kera.

Ainekset3 annosta

3 annosta
6 - 8 (n. 500 g)
keitettyä perunaa
1
sipuli
3 rkl
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
basilikaa
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
1 pkt (250 g)
3 kpl (65  g)
cocktailkurkkuja
tai maustekurkku
tuoretta ruohosipulia

Ohje

  1. Katso ensin, miten tämä maukas ruoka pyttipannuversiona valmistuu:
  2. Kuori ja paloittele perunat. Hienonna sipuli.
  3. Kuumenna Oivariini paistinpannulla. Lisää perunat, sipuli ja mausteet. Paista kevyesti. Lisää Mifu, jatka paistamista kunnes Mifu on ruskistunut. Jos pannu on pieni, paista perunat ja Mifu erikseen ja yhdistä ne sitten keskenään.
  4. Leikkaa cocktailkurkut pitkittäin neljään osaan. Lisää ne ja hienonnettu ruohosipuli joukkoon.
  5. Tarjoa paistetut Mifu perunat sellaisenaan tai sinapin ja ketsupin kera.
  6. Mifu pyttipannu

  7. Paista Mifu perunoiden lisäksi kananmunat "bull's eye" ja mausta ne ripauksella suolaa. Nosta munat annoksien päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
118 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Suola
1,3 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
228 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)