Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Valio MiFU® on herkullinen ruoanlaiton pääraaka-aine

Valio MiFU® on herkullinen ruoanlaiton pääraaka-aine

Moni kaipaa vaihtelua arkiruokaan, mutta uusien raaka-aineiden, reseptien ja tekniikoiden opettelu voi tuntua hankalalta. Kotimaisesta maidosta valmistetut Valio MiFU® tuotteet ovat kotikeittiön proteiinipitoisia pääraaka-aineita, jotka sopivat sinne minne liha ja kanakin. Niiden avulla tuttu resepti uudistuu vain yhtä raaka-ainetta vaihtamalla.

Valio MiFU® sopii moneen – helposti ja nopeasti

Yksinkertaiseltakin arkiruoalta vaaditaan lopulta aika paljon: sen pitäisi olla terveellistä, valmistua nopeasti ja maistua koko perheelle. Aina ei viitsisi tehdä samaa, ja jauhelihakierre olisi kiva katkaista. Ei hätää! Kotikeittiön uudet proteiininlähteet, kotimaisesta maidosta valmistetut Mifu® ruokarakeet, suikaleet ja jauhis tarjoavat helpon ja maistuvan ratkaisun arkiruoanlaiton haasteisiin. Katso ideoita kasvisruokapäivään!

Mifu käy samoihin resepteihin kuin tutut liha ja kanakin. Mifua on helppo käyttää, sillä se ei vaadi esivalmisteluja tai kypsennystä. Parhaimmillaan Mifu on lämpimissä ruoissa, joihin sen voi lisätä pannulla paistettuna tai sellaisenaan. Mifu säilyttää kuumennettaessa hyvin rakenteensa ja purutuntuman.

”Valio MiFU® tuotteet käyvät samoihin resepteihin kuin tutut liha ja kanakin.”

Tutustu tuotteisiin:

Valio MiFU – mahtavasti reseptejä!

Valio MiFU uudistaa tutut ruokasi – ja olemme kehittäneet myös runsaasti uusia reseptejä. Käy tutustumassa uusiin suosikkiresepteihisi.

Search