Siirry sisältöön

27.6.2018

Polje itsellesi jäätelö: Valio Jäätelöfabriikki tuo maailmalta tutun bilepyörän Suomeen

Jäätelöfabriikki bilepyörä

Valio Jäätelöfabriikki ilahduttaa jäätelönystäviä kesän ajan 10 hengen poljettavalla bilepyörällä eri puolilla Suomea. Usean hengen poljettavat bilepyörät ovat suosittuja monissa Euroopan kaupungeissa; Hollannissa pyörät otettiin käyttöön 1990-luvun lopulla. Suomessa Valio Jäätelöfabriikin jäätelöpyörä on ensimmäinen laatuaan.

– Haluamme tehdä jäätelöitä, jotka yllättävät ja saavat hyvälle tuulelle. Valio Jäätelöfabriikin jäätelöt lanseerattiin viime keväänä jäätelöidemme kotikaupungin Oulun lentokentällä, jossa yllätimme kotiin palaavat matkustajat jäätelöbileillä. Nyt tuomme pienet bileet kaikkialle, mihin pyörä kulkeekaan, jäätelöiden liiketoimintapäällikkö Tea Ijäs Valiolta kertoo.

Bilepyörä on valtava kymmenen hengen poljettava pyörä, jossa kuski huolehtii suunnasta ja asiakkaat tuottavat fillaria liikuttavan voiman – jäätelöä syödessään. Jäätelön ystäviä poimitaan kyytiin aina, kun tilaa on. Pyörä liikkuu puistoissa ja kevyenliikenteen väylillä. Jäätelö-bilepyörä nähdään juhannuksen jälkeisellä viikolla Helsingissä, ja se kiertää kesällä Turun, Hangon ja Porin kautta takaisin Helsinkiin.

Jäätelö maistuu suomalaisille, satoi tai paistoi

Suomessa ollaan saatu nauttia poikkeuksellisen lämpimästä toukokuusta ja alkukesästä. Jäätelö maistuu kuitenkin myös pilvisemmällä ilmalla ja sadesäällä. Tällöin vietetään enemmän aikaa kotona ja nautitaan etenkin puolen litran herkuttelujäätelöitä, jollaisia ovat myös Valio Jäätelöfabriikki -jäätelöt.

– Jäätelöpyörän kyydissä Valio Jäätelöfabriikin herkuista voi nauttia myös ulkona auringonpaisteessa, Tea Ijäs vinkkaa.

Maaliskuussa kauppoihin saapuneet Valio Jäätelöfabriikki -jäätelöt ovat jo löytäneet tiensä suomalaisten sydämiin. Kiitosta on tullut etenkin rohkeista makuyhdistelmistä ja laktoosittomuudesta.

– Puolen litran pahvipikarijäätelöiden suosio on vahvassa kasvussa, ja niitä syödään ympäri vuoden. Suomalaiset jäätelönystävät ovat ihastuneet näissä herkuttelujäätelöissä paitsi sopivaan pakkauskokoon, myös herkullisiin, hieman erikoisiinkin makuyhdistelmiin, Tea Ijäs sanoo.

Jäätelöpyörän voi bongata kesän aikana eri puolelta Suomea kaupunkien keskustoista ja kesätapahtumista. Hyppää kyytiin, nauti kesästä ja jäätelöstä!

Jäätelöpyörän kesäkiertue:

29.6. Helsinki

7.7. Turku
8.7. Hanko
9.7. Turku

17.-18.7. Pori
24.7. Helsinki

27.7. Helsinki

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon
Search