Siirry sisältöön

26.6.2019

Suomen McDonald’s-ravintoloista saa kahvin nyt myös Valion Oddlygood®-kaurajuomalla

Logo

Suomen McDonald’s-ravintoloissa asiakas voi halutessaan valita suodatinkahviinsa Valion Oddlygood®-kaurajuoman. Kaurajuomaa saa valtakunnallisesti kaikista Suomen McDonald’s-ravintoloista.

– Asiakkaamme ovat toivoneet kaurajuomaa maidon vaihtoehdoksi, ja onkin hienoa, että voimme vastata kaurajuoman kasvaneeseen suosioon tuomalla sen osaksi tuotevalikoimaamme. Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti, ja haluamme tarjota monipuolisia vaihtoehtoja asiakkaidemme toiveet ja tarpeet huomioiden”, sanoo Suomen McDonald’sin markkinointijohtaja Mats Nyström.

– Kaurajuomamme on valmistettu Suomessa kotimaisesta kaurasta, eikä se sisällä lisäaineita. Kaurajuoma on valmistettu täysin kasviperäisistä raaka-aineista ja on maidoton, eli sopii myös vegaaneille ja maitoallergikoille. Olemme iloisia mielenkiinnosta, jolla Oddlygood® tuotteet on otettu vastaan ja on erittäin hienoa, että Valio Oddlygood®-kaurajuomaa on nyt saatavilla myös kaikissa Suomen McDonald’seissa”, kertoo Valion liiketoimintajohtaja Niko Vuorenmaa.

McDonald’s-ravintoloissa kahviin voi jatkossakin valita myös Valion laktoositonta kahvimaitoa, johon myös erikoiskahvit valmistetaan. Lisäksi kahvin kanssa tarjoillaan Reilun kaupan luomusokeria.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search