Siirry sisältöön

5.9.2018

Syksyn uutuudet saavat arjen maistumaan

Valio uutuudet syksy2018

Valion syksyn uutuudet tarjoavat maukkaita makuja arkeen. Kiireistä kokkia ilahduttavat uusi Valio MiFU® jauhis ja käyttövalmis Valio dippi & kastike ranch. Jogurteissa ja juustoissa maistuvat maailman maut: Valiojogurtti® kausimaku Thaimaa vie ajatukset tropiikin lämpöön ja Valio Oltermanni® Port Salut tuo leivän päälle pienen palan Ranskaa. Syksy tuo kauppojen hyllyihin myös joukon luomu-uutuuksia, esimerkiksi Valio Oivariini® levitteen luomuna.

Valio MiFU® tuoteperhe täydentyy jauhiksella

Maidosta ja maitoproteiinista valmistettu Valio MiFU® tuoteperhe laajenee uudella Mifu jauhiksella. Ulkonäöltään ja maultaan jauhis muistuttaa suomalaisten arkisuosikkia jauhelihaa, mutta paistuu pannulla valmiiksi vain muutamassa minuutissa.

Syksy tuo uusia makuja myös ennestään tuttuihin Mifu-suikaleisiin ja -ruokarakeisiin. Curryn ja hunajan makuiset suikaleet maistuvat esimerkiksi kastikkeissa tai sellaisenaan kasvisten kanssa paistettuna. Sweet & sour -makuinen ruokarae on omiaan aasialaishenkisiin wokkeihin ja nuudeliruokiin.

Rentoon ruoanlaittoon ja naposteluun sopii suosittujen Valio dippi & kastikkeiden uusi, yleisön toivoma ranch-maku. Sydänmerkillä varustetussa maukkaassa kastikkeessa on rasvaa vain 5,9 %.

Suosikkilevite vihdoin luomuna

Valion panostus luomutuotteisiin jatkuu. Nyt kauppoihin saapuu luomuna monien toivoma Valio Oivariini®, jonka herkullinen maku syntyy vain neljästä raaka-aineesta: luomuvoista, luomurypsiöljystä, tilkasta vettä ja ripauksesta merisuolaa. Juustohyllyn uutuuksia ovat pitkään kypsytetty Valio Luomu™ kermajuusto ja valmis luomujuustoraaste. Luomuvälipalojen valikoima täydentyy turkkilaisilla kerrosjogurteilla, joissa raikas marjahillo yhdistyy täyteläiseen jogurttiin.

Valio Oltermanni® Port Salut tuo juustohyllyyn tuulahduksen Ranskasta

Valio Oltermanni® Port Salut yhdistää Valio Oltermanni® Cheddar- ja Tilsit-makujen tapaan suomalaisten suosikkijuuston ja maailman makujen parhaat puolet. Uutuudessa on Port Salut -juustolle tyypillinen täyteläinen maku, joka on kuitenkin tarpeeksi mieto koko perheelle.

Uutta jogurteissa: kaurapohjainen hedelmäpommi ja makumatka Thaimaahan

Suomalaisten rakastamaa hedelmäpommijogurttia saa nyt myös kaurapohjaisena gurttina. Valio Oddlygood® hedelmäpommi myydään yhden kilon tölkeissä ja 150 gramman pikareissa.

Syksyn Valiojogurtti® kausimaussa maistuvat mango, papaija, passion ja sitruunaruoho. Valiojogurtti® Thaimaa on ensimmäinen maku uudesta Makuja maailmalta -kausituoteperheestä, johon on haettu inspiraatiota ruokakulttuureista ympäri maailmaa.

Syksyn raikkain jogurttiuutuus on Valio A+ kreikkalaisen luonnonjogurtin rasvaton versio. Alhaisesta rasvapitoisuudesta huolimatta rakenne on herkullisen täyteläinen.

Syksyn raikkaat välipalat ja mehut

Uudistunut Valio PROfeel® tuoteperhe täydentyy proteiinirahkoilla, joissa on reilusti tavallista vähemmän sokeria (5,8–5,9/100 g), mutta pehmeä maku ja täyteläinen rakenne. Mansikka-raparperin tai puolukka-vaniljan makuinen rahka on helppo napata mukaan päivän menoihin, sillä pakkauksessa on mukana lusikka.

Flunssakauteen voi varautua Valio Gefilus® omena-inkivääri+sinkki -mehulla, joka sisältää myös maailman tutkituinta maitohappobakteeria. Kaupoissa uutuusmehu on viikolla 40.

Kaikki syksyn uutuudet löydät osoitteesta valio.fi/tuotteet.

Tuotekuvat aineistopankissa.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search