Siirry sisältöön

7.4.2020

Tarjolla lämminhenkisiä kohtaamisia: Vietä pääsiäistä Valion virtuaalipöydässä, osallistu lauantaikokkaukseen Instassa

Valion virtuaalinen pääsiäispöytä 2020

Viime viikot ovat mullistaneet suomalaisten arjen. Vaikeana ja epävarmana aikana yhteys läheisiin on entistä tärkeämpää. Valio auttaa pitämään yhteyttä läheisiin virtuaalisesti: perustamme silmää ilahduttavat virtuaaliset ruokailutilat pääsiäisateriaan ja lastenkutsuille sekä erilaisiin muihin yhteisiin ruokahetkiin. Poikkeusolojen arkiruokaan ja rentoon kotoiluun taas tuovat apua ruokavaikuttaja Natalia Salmelan kanssa yhteistyössä toteutettavat lauantailounaat.

”Näinä aikoina toivomme, että kaikki pyrkivät noudattamaan hallituksen ohjetta eli karsimaan kasvokkaiset sosiaaliset kontaktit minimiin. Samaan aikaan uskomme, että lämminhenkiset kohtaamiset ja hyvä ruoka auttavat jaksamaan. Tervetuloa siis istahtamaan virtuaalisiin ruokapöytiimme itse valitulla porukalla tai viettämään rentoja lauantaita Natan Instagramissa”, Valion markkinointipäällikkö Outi Lindberg sanoo.

Kokoa seurue ja käy pöytään

Valio avaa virtuaaliset ruokapöydät 7.4. alkaen kaikkien käyttöön. Pöydän voi ottaa käyttöön maksimissaan 12-henkiselle porukalle ja pöytiä on tarjolla rajattomasti. Pöytää käytetään helposti tavallisella nettiselaimella, osallistujat tarvitsevat siis vain tietokoneen tai älylaitteen kameralla, mikrofonilla ja verkkoyhteydellä. Mitään ohjelmistoja tai applikaatioita ei tarvitse asentaa. Pöydässä näet oman seurueesi virtuaalisessa huoneessa – aivan kuin istuisitte yhteisen pöydän ympärillä, herkullisen ruoan äärellä.

”Päätimme Valiolla, ettei vallitseva tilanne voi olla este yhteisen pöydän ympärille kokoontumiseen. Siksi kehitimme täysin uudenlaisen virtuaalisen pöydän, johon voit kutsua sukusi tai ystäväsi pääsiäisenä yhteen, ihan kuten ennenkin”, Lindberg lupaa.

Ensimmäisenä Valio avaa pääsiäisteemaisen virtuaalitilan, ja pääsiäisen jälkeen monenlaisiin kohtaamisiin sopivan tilan sekä vielä lastenkutsuteemaisen tilan. Pöydissä voi jutella mukavia ja myös esimerkiksi nostaa maljan. Tilojen hyödyntäminen on maksutonta. 

Lauantaisin otetaan rennosti

Helppoa kotikokkailua ja mutkatonta leivontaa harrastetaan nyt erittäin vilkkaasti. Kun kasvokkaiset kontaktit ovat minimissään, some tarjoaa mahdollisuuden tuntea yhteenkuuluvuutta ja myötäelää isolla porukalla vaikeiden aikojen yli. Valio toteuttaa yhteistyössä ruokavaikuttaja Natalia Salmelan kanssa neljänä lauantaina puoliltapäivin Instagram-livelähetykset, joissa Nata yllätysvieraineen lähestyy kokkaamista ja leivontaa modernin mutkattomasti. Ensimmäinen live toteutetaan pääsiäislauantaina 11.4. klo 12 alkaen.

”Suurin osa sosiaalisesta kanssakäymisestäni tapahtuu ruoan parissa, eikä nykyhetki ole poikkeus. Lähes vuosikymmenen mittaisen blogiurani aikana digiyhteisöstäni on tullut minulle erittäin läheinen. Nyt päästään kymmenien tuhansien ruoan ystävien voimin kokkaamaan, syömään ja viettämään aikaa yhdessä. Ruoka jos mikä yhdistää ihmisiä”, Natalia Salmela kertoo.

”Valion tietokannassa on tuhansia helppoja reseptejä ja välillä runsaudenpula iskee. Pyysimme, että Nata valikoi omia suosikkejaan satosesongin kasviksia ja keväistä ajankohtaa kunnioittaen. Kannustamme hankkimaan raaka-aineet jo etukäteen ja osallistumaan tähän yhteisölliseen hetkeen”, Outi Lindberg sanoo.

Liity mukaan rentoihin lauantaihin 11.4. klo 12 alkaen Natan Instagramissa.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search