Siirry sisältöön

9.5.2018

Toukokuu tuo kesän uutuudet kauppoihin

uutuudet toukokuu 18 valio fi uutinen

Toukokuussa keittiönkin on aika siirtyä kesäaikaan, ja kauppojen hyllyille saapuvat rentoon ruoanlaittoon ja piknikeille sopivat helppokäyttöiset ruoanvalmistuksen uutuustuotteet. Kesä tuo uutta myös välipaloihin sekä proteiinirintamalle uudistuneiden Valio PROfeel® tuotteiden muodossa. Herkkusuita ilahduttaa rakastettujen Valio Fanny™ vanukkaiden kauan kaivattu paluu.

Kesän kokkailuissa helppous on valttia

Suosittujen Valio dippi & kastikkeiden uusi maku valkosipuli on monipuolinen valmis kastike. Kokeile esimerkiksi grilliruokien kanssa, hampurilaisten välissä tai perunasalaatissa. Grillikauden hampurilaisiin sopii myös savunmakuinen Valio Oltermanni® juustoviipale. 
Kesän voileipäkakkuihin, rentoihin pastoihin ja piknik-patonkeihin makua tuo uusi basilikanmakuinen Valio Viola® tuorejuusto. Luonnollinen maku tulee aidoista yrteistä.

Valio PROfeel® uudistuu

Suositut Valio PROfeel® proteiinivälipalat saavat toukokuussa uuden, raikkaan ilmeen. Samalla tuoteperhe täydentyy houkuttelevilla uutuuksilla. Maustetut proteiinijogurtit on makeutettu hedelmien ja marjojen omilla sokereilla. Makuina ovat mustikka-vanilja ja aprikoosi-vadelma. Maustamattomassa jogurtissa ei ole lisättyä sokeria lainkaan.
 
Sokeroimattomat proteiinirahkat ovat alhaisesta rasvapitoisuudesta (0,2–1 g / 100 g) huolimatta täyteläisen makuisia ja pehmeitä rakenteeltaan. Mukana tulevan lusikan ansiosta rahkat on helppo nauttia missä vain. Makuina ovat vadelma-punaherukka, minttusuklaa ja mango-vanilja.

Rakastetut Valio Fanny™ vanukkaat tulevat takaisin

Uudet Valio Fanny™ vanukkaat on valmistettu Turengin meijerissä alkuperäistä reseptiä kunnioittaen. Makuina ovat tutut maitosuklaa ja karamelli, uutta on vanukkaiden laktoosittomuus. Herkullinen maku ja täyteläinen suutuntuma ovat kuitenkin aivan kuten ennen.

Lue lisää Valio Fanny™ vanukkaiden paluusta

Katso Valio Fanny™ ykkösfanin Ida Niinimäen video Facebookissa

Toukokuussa kauppoihin saapuu myös herkullinen Valiojogurtti® juhlavuoden maku. Metsämansikka-valkosuklaamaku valittiin Valiojogurtti® fanien toiveiden pohjalta.

Raikkaita maustamattomia ja marjapohjaisia välipaloja

Maustamattomat jogurtit ovat monen makuun. Uusi Valio Lempeä jogurtti muistuttaa turkkilaista ja kreikkalaista jogurttia, mutta maku on vähemmän hapan ja rasvaa on vähemmän, vain 6 g / 100 g. 

Myös kaurapohjaisista Valio Oddlygood® gurteista löytyy nyt maustamaton vaihtoehto. Uutuus myydään kilon pakkauksissa.

Kesän raikkaina välipaloina maistuvat myös marjoista ja hedelmistä tehdyt Valio Luomu™ smoothiet sekä marja- ja hedelmäsosepohjaiset Valio Oddlygood™ tuorepuurot. Tuorepuuron pakkauksessa on mukana lusikka, joten välipala on helppo nauttia missä vain. Toisin kuin muut Valio Oddlygood® tuotteet, tuorepuurot saattavat sisältää pieniä määriä maitoa, sillä tuotteet valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös maitotuotteita. Valmistusaineet ovat 100 % kasvipohjaiset.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search