Siirry sisältöön

20.6.2023

Ulf Jahnsson aloittaa 1.8.2023 Valion alkutuotannon ja maidonhankinnan johtajana

Ulf Jahnsson

Agrologi, eMBA Ulf Jahnsson on nimitetty Valion alkutuotanto- ja maidonhankintajohtajaksi 1.8.2023 alkaen.  Hän raportoi Valion johtoryhmän jäsen Elli Siltalalle, joka vastaa Valion ydinliiketoiminnoista ja kotimarkkinoista. 

Ulf Jahnsson on aiemmin työskennellyt HKScanilla alkutuotannon strategisena kehitysjohtajana sekä vastuullisuus- ja ilmastotyön johtajana. Hänellä on laaja kokemus ja osaaminen maatalousalan eri osa-alueilta, ja on toiminut erilaisissa alkutuotannon johtotehtävissä muun muassa maatalouskaupan, rehuteollisuuden ja lihanhankinnan parissa muun muassa Suomen Rehulla ja Cultorilla. Jahnsson on työskennellyt tiiviisti tuottajakentän kanssa niin Suomessa kuin muissa Itämeren alueen maissa.  

”Valio yhdessä omistajayrittäjiensä kanssa on kiistatta elintarviketeollisuutemme arvostetuin yhtiö niin brändin kuin määrätietoisen vastuullisuustyönsä osalta. Aloitan uudessa tehtävässäni uteliaan innostuneena elokuun alussa. Alkutuotantosektorilla on suuri potentiaali kehittyä, ja tulen käyttämään osaamistani ja kokemustani parhaalla mahdollisella tavalla tämän potentiaalin hyödyntämiseksi”, Ulf Jahnsson sanoo.  

”Toivotamme Ulf Jahnssonin lämpimästi tervetulleeksi Valion palvelukseen! Hänen arvokas ja laaja-alainen tietotaitonsa auttavat meitä vahvistamaan alkutuotantoamme entisestään, jotta pystymme jatkossa vastaamaan yhä tehokkaammin ja paremmin omistajayrittäjiemme tarpeisiin. Nimityksen myötä varmistamme, että alkutuotantomme pysyy alan johtavana toimijana jatkossakin”, Valion ydinliiketoiminnoista ja kotimarkkinoista vastaava johtaja Elli Siltala sanoo. 

”Odotan innolla tapaamisia tuottajakentän kanssa tulevan syksyn aikana!”, Ulf Jahnsson toteaa. 

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search