Siirry sisältöön

29.8.2018

Uutuus helppoon ruoanlaittoon: Valio MiFU® jauhis

Mifu jauhis pakkauskuva

Maidosta ja maitoproteiinista valmistettu Valio MiFU® tuoteperhe laajenee uudella Mifu jauhiksella. Ulkonäöltään ja maultaan jauhis muistuttaa suomalaisten arkisuosikkia jauhelihaa, mutta paistuu pannulla valmiiksi vain muutamassa minuutissa. Kaupoissa uutuus on viikolla 35.

– Kaikkien Valio MiFU® tuotteiden tarkoituksena on innostaa kokeilemaan uutta ja tarjota kaivattua vaihtelua tuttuihin resepteihin. Mifu jauhis on täydellinen vaihtoehto kotikokeille, jotka etsivät helppoa, koko perheelle maistuvaa vaihtoehtoa jauhelihalle, Valio MiFU® tuotteista vastaava liiketoimintapäällikkö Pia Järvinen vinkkaa.

Mifu jauhiksella kokkaaminen on äärimmäisen helppoa: ruskista se pannulla ja lisää ruokaan, joissa käyttäisit tavallisesti jauhelihaa. 250 gramman jauhispakkaus vastaa 400 grammaa jauhelihaa resepteissä. Tuote on valmiiksi maustettu, joten se ei välttämättä kaipaa seurakseen edes suolaa.

Mifu jauhis sopii esimerkiksi pastakastikkeisiin, lasagneen sekä tortillojen ja tacojen täytteeksi. Kaikki Mifu reseptit löydät Valion sivuilta.

Maistuu koko perheelle

Mifu jauhista maistaneista puolet piti tuotetta sekä lapsille että aikuisille maistuvana. Lapsiperheistä kolmannes ostaisi Mifu jauhista vähintään kerran viikossa.*

– Mifu jauhis sopii kaikille, mutta erityisesti halusimme tehdä tuotteen, joka helpottaa lapsiperheiden arkiruoanlaittoa. Maku, rakenne ja valmistustapa on suunniteltu sellaisiksi, että tutusta jauhelihareseptistä ei tarvitse muuttaa kuin yksi raaka-aine, Pia Järvinen sanoo.

Kätevää Mifu jauhiksessa on myös se, että sen voi käyttää erissä. Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa kaksi päivää.

Kuten muissakin Valio MiFU® tuotteissa, jauhiksessa on runsaasti proteiinia (24 g / 100 g). Laktoosittomina, gluteenittomina, kananmunattomina ja hiivattomina tuotteet sopivat myös moneen erityisruokavalioon.

Uusia makuja tuttuihin tuotteisiin

Syksy tuo uutta myös ennestään tuttuihin Mifu suikaileisiin ja rakeisiin. Uutuusmauissa maistuvat eksoottiset mausteet. Hunajan ja curryn makuiset suikaleet sopivat mainiosti kanan tilalle esimerkiksi wrappeihin ja pastakastikkeisiin, kun taas ruokarakeiden sweet & sour -maku on omiaan wokkeihin.

Inspiraatiota tuttujen ruokien mifunointiin löydät Valion sivuilta.

Tuotekuvat aineistopankissa.

*Taloustutkimus Oy. Valio Mifu jauhis halli- ja kotitesti, tammikuu 2018. Hallitesti N=151. Kotitesti N=38.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search