Siirry sisältöön

31.1.2023

Uutuustuotteet: Vuosi 2023 tekee vahvan vaikutuksen ja maistuu makoisasti kinuskilta

43085 karpalo-kinuskitaytekakku. uutuudet01-23

Valion alkuvuosi käynnistyy juhlavissa merkeissä, kun sukupolvia yhdistävä sulatejuusto Valio Koskenlaskija® täyttää 90 vuotta. Ylpeä ysikymppinen juhlii syntymäpäiviään läpi vuoden. Alkuvuonna leivotaan kinuskisia herkkuja, maistellaan kasvipohjaisia herkkujälkkäreitä ja lisätään viikon ruokalistaan helposti herkullista kasviproteiinia. Alkuvuoden uutuudet saapuvat kauppoihin helmikuun alussa. Ja jäätelöäkin meillä on tarjolla maaliskuusta alkaen!

Valio Koskenlaskija® – vahva vaikutus, trendikkäät uutuusmaut

Alkuperäinen Valio Koskenlaskija® oli folioon kääritty herkkupala, joka säilyi pitkään kotona sekä myös eränkävijän ja korpisoturin repussa. Juhlavuonna Valio Koskenlaskija® tuoteperhe kasvaa uudella maulla, leppäsavulla. Monikäyttöiset Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi tuotteet puolestaan täydentyvät kahdella uudella maulla, jalapeno-cheddar 250 g ja taco 125 g.

Valio kerää juhlan kunniaksi suomalaisten muistoja ja reseptivinkkejä, miten Valio Koskenlaskija® on kulkenut heidän mukanaan. Juhlakampanjassa syntymäpäivät vietetään missäpä muualla kuin metsässä. Fiilistely modernin klassikon kanssa voi alkaa!

Kinuski saa leipojan suun hymyyn

Käyttövalmiiden leivontakreemien valikoimaan saadaan uusi, odotettu kinuskimaku. Kyseessä ei ole mikä tahansa kinuski, vaan kylmähyllyn ainut paistonkestävä kinuskinen tuote. Herkullinen maku sopii pulliin, viinereihin, piirakoihin ja kakkujen täytteeksi sekä jäätelön tai marjojen kanssa syötäväksi. Se on helppo yhdistää vaniljakreemin tai kermavaahdon kanssa ja siitä saa käden käänteessä trendikästä suolakinuskia sekoittamalla hieman sormisuolaa sekaan. Kinuskikreemi on kehitetty yhteistyössä leivontavaikuttaja Kinuskikissan kanssa.

Tutustu kinuskisiin resepteihin, jotka vievät kielen mennessään.

Helposti herkullista vegeruokaa ja makoisat kahvit päälle

Gold&Green® Delikaura® on ollut monen vegekokkaajan luottotuote ja sen jäätyä hetkeksi tuotantotauolle oli ikävä melkoinen! Nyt Delikaura palaa kahden maun voimin: lämpimästi puraiseva chili-inkivääri ja sopivan savuisa grillattu tomaatti. Aiempaa isompi 230 g pakkauskoko riittää useammallekin ruokailijalle. Legendaariseen Nyhtökauraan verrattuna Delikaura on voimakkaammin käyttövalmiiksi asti maustettu tuote, joka ei kypsennystä tai edes lämmitystä kaipaa. Kylmänä salattiin tai sandwichiin, lämpimänä vaikkapa texmexiin, wokkiin tai pizzan päälle. Kokkaa helposti ja monipuolisesti resepteillämme: Delikaura grillattu tomaatti ja Delikaura chili-inkivääri .

Makeahampaan kolottaessa alkuvuoden suosituksemme on käteenmahtuva, suunmukainen vegejälkkäri Oddlygood® Dreamy Dessert. Täyteläisesti sitruunainen, karamellinen tai marjaisa Dreamy Dessert on helppo pieni herkku, joka hurmaa jokaisen. Greek-a-licious gurtit vanilla ja Original ilahduttavat uudella reseptillään, jossa on vähemmän tyydyttynyttä rasvaa ja entistä raikkaampi maku. Herkumpi kahvihetki on vain tölkin ravistuksen päässä, kun Oddlygood® Barista vanilja tai salted caramel lorautetaan kahvin sekaan.

Välipalaksi pala kakkua?

Välipalojen aktiivikäyttäjillä on mistä valita. Valiojogurtti® vie makumatkalle Uuteen-Seelantiin, ja kiivin lisäksi tässä maistuvat omena ja lime. Valio Herkku kermainen jogurtti mansikkakakku yhdistää suosikkileivonnaisen ja täyteläisen jogurtin – tässä ei voi mennä mikään vikaan. Tai valitse Valio Herkku sitruunamousse. Tämä toivottu uutuusmaku sopii ihanasti vaikka pääsiäisen jälkkäriksi tai muuten vain keväiseen herkutteluun. Olipa alla treeniviikko tai ei, Valio PROfeel® proteiinimousse cappuccino tekee palautumisesta herkumpaa. Valio OLO™ tuotesarja uudistuu ja yhdistyy Valio Gefilus® perheeseen. Annospakkaukset 4 x 125 g täydentyvät kahdella uudella maulla kauraisa ja ananas-passio.  Maaliskuu tuo tullessaan vielä mansikka-kirsikka marjakeiton, joka sopii vaikkapa tavallista trendikkäämpään puurohetkeen.

Jäätelöfanitkin odottavat lusikka koholla maaliskuuta, jolloin uutuudet pyörähtävät hyllyyn. Valio Jäätelö Raparperi-vadelma crumble 480 ml purkissa on sopivasti kahdelle… ei, vaan yhdelle herkkusuulle. Tuuttirintamalla nautiskellaan uutukaisesta lakka-kinuskista ja myös aiemmin tuttu sesonkimaku lime-sitruuna ilahduttaa jälleen.

Muovikorkkipakkausten kierrätys muuttuu

Alkuvuosi tuo tullessaan pakkausuudistuksen: jatkossa muovikorkin tulee pysyä kiinni pakkauksessa, ja Valion kaikki noin kaksisataa muovikorkillista tuotepakkausta uudistuvat. Kyseessä on EU-direktiivi, jonka tavoitteena on vähentää luontoon päätyvän muoviroskan määrää ja edistää kiertotaloutta. Uudistuksen myötä muovikorkillisten kartonkipakkausten kierrätysohje muuttuu. Korkki pitää jatkossa kierrättää kartonkikierrätyksessä kartonkipakkauksen mukana. Muovi saadaan kuitenkin eroteltua kartongista kierrätyslaitoksessa. Lue lisää tästä tiedotteesta.

Ladattavat tuotekuvat

Voit ladata uutuustuotteiden kuvat täältä. Mikäli haluat käyttää reseptejämme tai reseptikuviamme journalistisessa mediassa, ole yhteydessä Valio Mediadeskiin.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search