Siirry sisältöön

6.8.2020

Valio Akatemia® stipendien haku käynnistyi 3.8. – hakuaika päättyy 30.9.

ValioAkatemia2020

Lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia tukevat Valio Akatemia® stipendit ovat haussa kahdeksatta kertaa. Tänä vuonna stipendejä haetaan tavallista myöhemmin, 3.8. alkaen. Stipendiä voivat hakea kaikki vuonna 2002 ja sen jälkeen syntyneet liikuntaa harrastavat tai siitä kiinnostuneet.

”Hakemukseen kannattaa panostaa ja varata sen tekoon riittävästi aikaa. Hakemuksessa tulisi käydä selkeästi ja käytännönläheisesti ilmi, mihin stipendiä haetaan ja mitä myönteistä sen seurauksena voidaan liikuntaharrastuksessa saada aikaan. Hakemukseen voi liittää erilaisia materiaaleja, kuten videoita. Nyt on siis aika laittaa hakemukset tulille ja vinkkiä myös omille liikuntaverkostoille”, Valion projektipäällikkö Nina Wahlström kertoo.

Stipendien tavoitteena on tukea ja lisätä lasten ja nuorten liikuntaa ja hyvinvointia. Raha-, tuote-, tapahtuma-, ja ravitsemusstipendejä voi hakea kaikenlaiseen liikuntaan, ei vain vakiintuneisiin liikunta- ja urheilulajeihin. Stipendien haku tapahtuu sähköisesti täältä.

Valio Akatemia® toimii ympäri vuoden

Valio Akatemia® järjestää stipendiaateille innostavia kohtaamisia toistensa ja kummien kanssa. Kummit osallistuvat stipendiaattien valintaan ja kannustavat heitä liikunnan ja terveellisten elämäntapojen pariin Valion verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa sekä tapaamalla heitä eri tilaisuuksissa.

Stipendien saajat vuodelle 2021 julkaistaan Valio Akatemia® ohjelman nettisivuilla tammikuussa 2021. Kaikille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti valinnoista.

Tutustu Valio Akatemia ohjelmaan

Lue lisää Valio Akatemia® stipendiaattien kuulumisia

Valio Akatemia®

Valio Akatemia® ohjelma tukee lasten ja nuorten liikuntaa ja hyvinvointia. Ohjelma edistää suomalaisten perheiden hyvinvointia ja auttaa tekemään lasten ja nuorten unelmista totta jakamalla raha-, ravitsemus-, tuote- ja tapahtumastipendejä.

Keväällä 2013 perustettu ohjelma tarjoaa yhdessä Valio Akatemia® kummien kanssa konkreettisia, arkisia elämyksiä liikuntaan ja hyvinvointiin. Valio Akatemia® on osa Valion vastuullisuusohjelmaa.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search